Register
A password will be e-mailed to you.

< A tisztaság

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

„Kicsi gyermekem, fájdalmat okoz, ha látom, hogy kételkedsz bennem. A végtelenségig növeld bennem a bizalmadat! Soha nem engedném meg, hogy csalódj bennem. Nem vagyok-e olyan anyuka, aki még nálad is szeretetreméltóbb?
.
Légy elégedett és boldog azzal a sorssal, amit Fiam számodra eltervezett! Zárd be vágyaidat anyai szívembe! Így válsz majd kedvessé Jézus előtt és előttem. Ahogy szereted gyermekeidet és foglalkozol velük, én még annál sokkal jobban szeretlek, és jóval több gondot fordítok rád! Kezeimmel tartalak fenn, és annak mértékében töltelek el segítő kegyelmekkel, amennyire megbízol bennem és rám hagyatkozol.
.
Íme, amit kérek tőled: tedd magadévá azt a szép szokást, hogy mindig mosolyogva beszélsz hozzám, a tieidhez, és mindenkihez, akivel csak a nap folyamán találkozol. Ez a magatartás váljon mindennapi kenyereddé, amíg a földön élsz! Mindahányszor rámosolyogsz arra, akire ránézel, az én mosolyom fog felragyogni rajtad. Ez kettőnk szeretet-misztériuma!
.
Kicsim, olvasd el ezt az üzenetemet újra meg újra, különösen azokban a pillanatokban, amikor érzed, hogy megkörnyékezi szívedet az élet keserűsége.”

> Alig néhány pillanat is…

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.