RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

< Az önszeretetről

Részlet Natália nővér naplójából:

Egy napon, Jézus így tanított:
.
"Mondj le a kívánságaidról, bármi is legyen az! Ne akarj se kapni, se adni, sem élni, sem halni, mert mihelyt akarsz valamit, megkötöd a kezemet, hogy Én akarhassak benned azt, amit akarok.
.
Még szent se akarj lenni, hogy Én tehesselek szentté. Mert ha te akarsz szent lenni, sosem fogsz tudni olyan fokot elérni, amilyen fokú életszentségre én akarlak eljuttatni.
.
Ha nem akarsz semmit, mindent én akarhatok benned. Amit pedig én akarok benned és a te nevedben, az mindig szent lesz és tökéletes, mert én magam vagyok a szentség és a tökéletesség. Ha te akarsz valamit, az mindig tökéletlen lesz, mivel te is tökéletlen vagy. És mivel nyomorult és tökéletlen teremtmény vagy, képtelen vagy olyan dolgokat akarni, melyek igazán tökéletesek, szentek és nemesek. Ezért ne akarj semmit, hogy én akarjak benned! Ismételd gyakran: "Legyen meg a te akaratod!" Ezt tettem én is, Istenként, és emberként, és még mindig ezt teszem."

Egy más alkalommal, Jézus még hozzáfűzte:

"Embertestvéreim szeretete olyan, mint  egy fénycsóva: megvakít! Ilyenkor nem látok semmi mást, csak a szeretetet, semmi mást, csak a szeretetet!"

> A kegyelem útja

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.