RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

< A nyelv egy éles tőr

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Jézus szavai:

"Sok engesztelő lélek emberi tökéletlenségektől foltos. A hazugság is köztük van. Csak egyetlen biztos mód van az az engesztelés tökéletes végzéséhez: szeplőtelen Anyám társasága. Vele, az engesztelés beteljesedik."

Semmiféle önteltség, semmiféle elbizakodottság, semmiféle hamisság, semmiféle bűn nem csúfítja el azt az engesztelő tettet, melyet a Szűzanya tekintete kísér. Nincs az a tökéletlenség, mely értéktelenné tehetne egy engesztelő cselekedetet, ha azt Máriával egyesülve végzik. A Máriával együtt engesztelő lelkek Mária hitével engesztelnek. Amit ők tökéletlenül, szórakozottan vagy unottan végeznek, Mária érintésétől tökéletessé válik. Kérjük ezért szívvel és tisztelettel Máriát, és ő velünk fog imádkozni.

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.