Register
A password will be e-mailed to you.

<< Az arany nyíl

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Jézus: "Elfogadom kisközösségetek engesztelését. Amiatt olyan kedves nekem az engesztelésetek, bármily tökéletlenek is vagytok, mert szeplőtelen Anyám védelme alá helyeztétek magatokat."

Semmi sem kedvesebb Jézusnak, mint amikor Mária közbenjárásának segítségével fordulunk Hozzá. Isten Fia Máriában áld meg minket, és velünk együtt az egész világot. Mert ezt a bűnben elmerült világot az Úr Szeplőtelen Édesanyjának közvetítésével akarja megmenteni.

Egy másik alkalommal, Jézus kijelentette: "A bűnbánatot szinte senki nem gyakorolja. Pedig a bűnbánat rengeteg kegyelmet vonz a földre. A bűnbánat gyakorlatai lerövidítik a fájdalom idejét. A bűnbánat imái elmondhatatlanul drágák előttem. De alig akad bűnbánó lélek."

>> A legkisebb tövis

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.