RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Magyarországról is elkezdtek özönleni a segítséget keresők Kárpátaljára, mert állítólag pikkelysömört és mellrákot is gyógyít a feszületből folyó olaj.
.
Kárpátalja beregszászi járásában található Kígyós igazi zarándokhellyé vált az elmúlt években. A Szarka Mária és férje, Tibor házában található feszület csodájára járnak a vidék lakói, mivel egy éjszaka alatt megtelik egy kis tányér a verítékező feszület csodaolajával – számolt be az esetről a karpatinfo.net.
.
< A kép illusztráció
.

„2000-ben a férjem el akart menni egy kolostorba, habár a mi egyházunk nem ismeri el a kolostorokat, sem a feszületeket, sem az ikonokat – nyilatkozta a lapnak Szarka Mária. – Elmentünk egy pravoszláv kolostorba, az egyik szerzetes meg is tanított minket imádkozni, gyónni és áldozni. Meg is keresztelt minket."

Az eset után egy héttel elmentek Ungvárra, hogy beszerezzenek egy keresztet, de Mária férjét valami visszatartotta, hogy megvegye a kinézett feszületet. Másnap a szomszédjuk átjött hozzájuk, és egy újságpapírba csomagolt feszületet adott át nekik. A szomszédasszony elmondása szerint a padláson találta a régi, vasból öntött feszületet, melyet egykor a beregszászi vasöntödében készítettek. „Tibor úgy döntött, hogy a feszülethez készít egy keresztet is. Amikor a férjem a keresztre fúrta a feszületet, többször is rosszul lett" – mesélte Mária.

A feszületből folyó olaj különlegességére akkor figyelt fel a házaspár, mikor Máriát sógora arra kérte, hogy azzal kenjék be sebeit. Pikkelysömörére a rokon ekkor nem szedett gyógyszert, sebei tíz nap elteltével elkezdtek gyógyulni, s a bőrbetegség is csak egyszer tért vissza azóta, hogy a feszületből származó olajjal – melyet napraforgóolajjal kevertek – kezelték.
Szarkáék otthona azóta zarándokhellyé vált, a legtöbben Magyarországról érkeznek. A háziak elmondása szerint nemrég egy mellrákos nőn segített a csodaolaj, a beteg testrész bekenését követően nem sokkal az orvosok csodálatára teljesen meggyógyult az asszony.

Forrás: www.hetivalasz.hu

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.