RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Valtorta Mária látomása: Mária élete – Tartalomjegyzék

<< Előző rész: Jónás Máriánál

Jézus hosszabb időre félrevonul tanítványaival Lázárnak egyik birtokára, és ott mintegy lelkigyakorlatot végeznek. Jézus a tízparancsolatot magyarázza nekik és az őket felkereső embereknek.
 
Mielőtt ezt a helyet elhagynák, Jézus levelet kap Anyjától Kúzán és Lázáron keresztül. A tanítványok halkan beszélgetnek, miközben Jézus mosolyogva olvassa Anyjának sorait.
– Halljátok! – mondja utána. – Van itt valami a galileaiak számára is. Anyám írja: ,,Jézusnak, kedves Fiamnak és Uramnak, béke és áldás. Jonatás, urának szolgája szép ajándékokat hozott nekem Johannától, aki Üdvözítôje áldását kéri magára, férjére és egész házára. Jonatás mondja nekem, hogy ő Kúza parancsára Jeruzsálembe megy, hogy ismét megnyissa a Sionon levő palotát. Áldom Istent ezért, mert így elküldhetem neked üzenetemet és áldásomat. Mária, Alfeus özvegye és Szalóme is küldik csókjaikat és áldásukat. Mivel Jonatás nagyon jó volt, Péter felesége is küldi üdvözletét férjének, és ugyanígy Fülöp és Natanael családtagjai is küldik az övéiket. A ti összes asszonyaitok, ó, kedves távoli férfiak, a tűvel vagy a szövőszékkel, és a kerti munkával ruhákat küldenek nektek ezekre a téli hónapokra, és édes mézet, ajánlva, hogy jó meleg vízzel igyátok azt a nedves estéken. Viseljetek gondot magatokra! Ezt mondják nekem az anyák és a jegyesek, hogy továbbítsam hozzátok, és én megteszem. Fiamnak is. Higgyétek el, nem hiába fáradoztunk. Örvendjetek az egyszerű ajándékoknak, amelyeket mi, Krisztus nőtanítványai adunk az Úr szolgáinak, és csak azt az örömöt adjátok meg nekünk, hogy egészségeseknek tudjunk titeket.

Most, szeretett Fiam, arra gondolok, hogy már szinte egy éve nem vagy egészen az enyém. Úgy tűnik nekem, mintha visszatértem volna abba az időbe, amelyben tudtam, hogy te már itt vagy, mert éreztem kicsiny szíved verését méhemben, de azt is mondhattam, hogy még nem voltál itt, mert elválasztott tőlem egy akadály, amely meggátolt abban, hogy megsimogassam kedves testedet. Csak lélekben tudtalak imádni, kedves Fiam, és imádásra méltó Istenem. Most is tudom, hogy itt vagy, és hogy szíved együtt ver az enyémmel, sosem vagy távol tőlem, akkor sem, ha távol vagy, és nem tudlak megsimogatni téged, nem hallom hangodat, nem szolgálhatok neked, nem tisztelhetlek, mint az Úr és a te szegény szolgálód Messiását.

Johanna magától el akart menni, hogy ne maradjon egyedül a Fény Ünnepén. Én azonban inkább itt maradok Máriával, hogy meggyújtsam a lámpákat. Magamért és érted. De ha a föld legnagyobb királynôje lennék, és ezernyi, tízezernyi lámpást gyújthatnék meg, akkor is sötétben lennék, mert te nem vagy itt. Viszont tökéletes fényben voltam abban a sötét barlangban, amikor téged szívemre ölelhettelek, Világosságom, és a világ Világossága! Első alkalommal fogom elmondani: ,,Gyermekem ma egy évvel idősebb, és nincs velem a Gyermekem. És ez szomorúbb lesz, mint a te első születésnapod Matareában (Egyiptomban). De te saját küldetésedet teljesíted, és én az enyémet. És mindketten az Atya akaratát tesszük, és Isten dicsőségén munkálkodunk. Ez felszárít minden könnyet.
 
Kedves Fiam, felfogom, mi mindent tettél, abból, amit nekem mondanak. Amint a nyílt tengeren a hullámok elviszik a hangot ahhoz, aki be van zárva egyedül egy öbölbe, úgy a te szent munkád visszhangja, amelyet az Úr dicsőségéért végzel, elér a mi csendes házunkba, Mamádhoz, aki örvendezik és reszket, mert ha mindenki rólad beszél is, de nem mindenki beszél ugyanolyan szívvel. Jönnek a barátok és akik jótéteményben
részesültek, és azt mondják nekem: ,,Áldott legyen méhednek Fia!”, és jönnek ellenségeid, hogy megsebesítsék szívemet, mondván: ,,Átok reá!”
De ezekért imádkozom, mert szerencsétlenek, sokkal inkább, mint a pogányok, akik jönnek, hogy megkérdezzék tőlem: ,,Hol van az isteni csodatevő?” – és nem tudják, hogy nagy igazságot mondanak tévedésükben, mert te valóban pap vagy és nagy vagy, amit a régi nyelven így mondanak, és isteni vagy, Jézusom. És én hozzád küldöm őket, mondván: ,,Betániában van.” Mert tudom, hogy ezt kell mondanom addig, amíg te mást nem kívánsz. És imádkozom azokért, akik elmennek hozzád, hogy meggyógyuljanak, azokért, akik haldokolnak, hogy örökké élő lelkük üdvözüljön.
 
Kérlek, ne sújtson le fájdalmam. Kárpótol érte a nagy öröm, amikor hallom azokat, akiknek lelke vagy teste meggyógyult. De Máriának (Alfeus özvegyének) a fájdalma még erősebb az enyémnél, azonban csak nekem akarja megmondani. József, Alfeus fia azt akarja, hogy te megtudd, nemrég, amikor úton volt Jeruzsálembe, hogy valami ügyét elintézze, megállították, és megfenyegették miattad. Ezek az emberek a nagytanácsból valók voltak. Azt gondolom, hogy őket egy ide való, nagybefolyású ember értesítette. Egyébként honnan tudhatták volna, hogy József a család feje és a te unokatestvéred? Ezt azért mondom neked, hogy eleget tegyek kérésének. A magam részéről szeretnék a közeledben lenni, hogy megvigasztaljalak. De te, aki az Atya Bölcsessége vagy, működjél csak anélkül, hogy sírásomra hallgatnál. Simon, unokatestvéred ez után az esemény után hozzád akart menni, velem együtt. De az időjárás visszatartotta, és még inkább az, hogy esetleg nem talál meg téged, mert azt mondták nekünk fenyegetésként, hogy nem maradsz ott, ahol vagy.
 
Fiam! Fiam! Imádott és Szent Fiam! Mint Mózes a hegyen, felemelt karral imádkozom érted küzdelmedben az Isten ellenségeivel, és a te ellenségeiddel, Jézusom, érted, akit nem szeret a világ!
 
Itt meghalt Lia, Izsák felesége. Fáj nekem, mert mindig jó barátnőm volt. De inkább fáj az, hogy te távol vagy és hogy nem szeretnek.

Áldalak téged, Fiam, és amint békémet és áldásomat adom, kérlek, te is add a te Mamádnak.”

>> Jézus beszámol születéséről

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

11 hozzászólás

 1. Max

  I usually do not leave many remarks, but after reading
  through a few of the remarks on Metropolita – Irány az Ég!

  Válasz
 2. Clair

  I hardly leave a response, however after reading a few of the remarks on this page Metropolita – Irány az Ég!

  Válasz
 3. Rubin

  We’re a bunch of volunteers and opening a brand new scheme
  in our community. Your web site provided us with
  valuable information to work on. You have done a formidable job and
  our whole community will be grateful to you.

  My web site … found it

  Válasz
 4. Halley

  Hi my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and come with almost all significant infos.

  I’d like to peer more posts like this .

  Feel free to surf to my web blog: chinese restaurant

  Válasz
 5. Cody

  Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if
  it can survive a 40 foot drop, just so she can be a
  youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with
  someone!

  Feel free to surf to my page … webaddress

  Válasz
 6. Myles

  The Soviet officials show up to possess been actually caught by unpleasant surprise; I
  cannot ponder however assist if they would certainly possessed a little
  much less secrecy, as well as possibly ran this through a
  couple of Americans, they would certainly possess understood that obviously
  the American public as well as press would certainly end up
  concentrating on the pet.

  Look at my web-site :: relywiki.com (Rickey)

  Válasz
 7. Dylan

  I make sure that if Laika possessed possessed a choice between being strapped in to a pill and also blasted in to area prior to perishing as a
  result of heat energy exhaustion before eventually being actually wasted
  in an uncontrolled re-entry, or even choosing a stroll in the
  park and getting a stick, she will certainy have decided on the past – entirely conscious that she was
  helping the Soviet Space attempt at the elevation from the rivalry.

  My homepage: laterna.smartgaming.ru

  Válasz
 8. Elisabeth

  For comments and inquiries about the article visit:.
  Collecting celebrity memorabilia is fun, but it can also
  be very profitable. Yes it is and almost no one in showbiz industry ever acknowledges this fact.

  my web page – source

  Válasz
 9. Emmett

  Pet dogs are actually not allowed. in any sort of beach front place off Imperial Beach Boulevard to Palm Opportunity.

  My web page – h0ftv.8151.org

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.