RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

< Az út, mely a bűnösökhöz vezet

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Sokszor szembesültem nehézségekkel az életem során, melyeket megosztottam Jézussal. Ő így vigasztalt:
.
"Engem dicsőítesz, ha kitartasz a sok szenvedés és nehézség közepette, ha vádaskodás és tiltakozás nélkül fogadod ezeket a kezemből, gyöngéden alávetve magadat nekem, és ha felajánlod szenvedéseidet a lelkek javára."
.
> Az irgalmas Szeretet csókjai

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

24 hozzászólás

 1. hedemo adatlap-képe
  hedemo

  Az Úrjézus mindannyunkért cipelte a keresztet. Végső soron cipeli ma is. Szenvedéseinken keresztül mi is cireneisimonok lehetünk.

  Egy megitélésem szerint roppant bölcs ember ezt így magyarázta gyermekének: Amikor Jézus Urunk elfárad a nagy teher alatt, megkér valakit, hogy segítsen neki. Tudja jól, hogy ki az, akit többször is megkérhet erre…

  Válasz
 2. Mariann

  Minden embernek vannak meg hianyossagai, vagy bunei, amiert megszulettunk, hogy ezeket a hibainkat kijavitsuk, s tiszta lelekkel mehessunk vissza a Teremtonkhoz, a halalunk utan.
  Igen vannak bunok es hibak, de mind a kettot kikell javitani. pl.
  van akinek a turelmet kell gyakorolnia, van akinek a fajdalmat, van akinek a nelkulozest, s van ennek nagyon sok formaja.
  A lenyeg, hogy amikor egy embert latunk, hogy szenved, akkor ne iteljuk el, mert lehet, hogy ez a foldi feladata, hogy ezt a fajta szenvedest el kell viselni, viszont itt a szentek eseteben is lathato, hogy mennyi lelki erot, szeretet kaptak, ahhoz, hogy eltudjak viselni azt, amit eppen elkellett viselniuk.
  Erre mondjak, hogy nincs ket egyforma ember, ugyanis a foldi tapasztalas teljesitese mindig attol fugg, hogy kinek milyen hibai vannak meg lelki teren, amit kikell javitaniuk, s ezert kaptuk az eletet.
  Mert aki alazatos szivvel es szeretettel eli le az eletet, es az Isteni torveny szerint fog elni, az elerte a valodi hatalmat, mert a valodi hatalom az, amikor tisztalelekkel, alazotasan es megszabadult a foldi
  anyagiak csabitasatol, mint divat, mint mersektelenseg stb.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.