Register
A password will be e-mailed to you.

<< "Bennük vagyok!"

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Most olyan tanácsokat olvashatunk, melyeket Jézus egy papjának címzett Natália nővéren keresztül.

Az üzenet címzettje mindenáron, teljes erejéből lelkeket akart menteni. Ez az erőfeszítés gyakran idegessé tette, annyira lázasan küzdött, és aggódott azon, hogy nem mulasztott-e el valamit, nem csinálta-e rosszul a teendőit. Jézus ezt mondta: "Soha ne cselekedjen erőlködve. Annyit tegyen, hogy gyakrabban merüljön el bennem. Pásztori munkája sikerének gondját bízza rám. Ha teljesen énrám hagyatkozik, ha bennem megpihen, tisztes munkája hatékony lesz számomra, és nem lesz felelős semmiért. Ha azt gondolja, hogy önnön erőfeszítéseitől függ a siker, akkor téved. Ennek a plébánosnak a lelkében tüzes szeretet lángol irántam. Ne önmagától várja a sikert. Izgatottsága akadályozza őt, hogy elmerülhessen bennem."

Natália nővér maga is hasonló leckét kapott az Úrtól, amikor régi hazájába akart menekülni Magyarországról. Akkor ezt írta: "Amikor számos nehézség elől Csehszlovákiába akartam menekülni, Jézus így szólt hozzám: "Ha itt maradsz, a keblemre vonlak, ha elutazol, a térdeimre csúszol!"

Maradtam. Az volt a sorsom, hogy üldözést szenvedjek, hogy elviseljem a rosszindulatú kritizálást, a meg nem értettséget, a téves véleményeket, és hogy kénytelen legyek elrejteni a lelkemet."

>> Misztikus párbeszéd

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.