RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< "Bennük vagyok!"

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Most olyan tanácsokat olvashatunk, melyeket Jézus egy papjának címzett Natália nővéren keresztül.

Az üzenet címzettje mindenáron, teljes erejéből lelkeket akart menteni. Ez az erőfeszítés gyakran idegessé tette, annyira lázasan küzdött, és aggódott azon, hogy nem mulasztott-e el valamit, nem csinálta-e rosszul a teendőit. Jézus ezt mondta: "Soha ne cselekedjen erőlködve. Annyit tegyen, hogy gyakrabban merüljön el bennem. Pásztori munkája sikerének gondját bízza rám. Ha teljesen énrám hagyatkozik, ha bennem megpihen, tisztes munkája hatékony lesz számomra, és nem lesz felelős semmiért. Ha azt gondolja, hogy önnön erőfeszítéseitől függ a siker, akkor téved. Ennek a plébánosnak a lelkében tüzes szeretet lángol irántam. Ne önmagától várja a sikert. Izgatottsága akadályozza őt, hogy elmerülhessen bennem."

Natália nővér maga is hasonló leckét kapott az Úrtól, amikor régi hazájába akart menekülni Magyarországról. Akkor ezt írta: "Amikor számos nehézség elől Csehszlovákiába akartam menekülni, Jézus így szólt hozzám: "Ha itt maradsz, a keblemre vonlak, ha elutazol, a térdeimre csúszol!"

Maradtam. Az volt a sorsom, hogy üldözést szenvedjek, hogy elviseljem a rosszindulatú kritizálást, a meg nem értettséget, a téves véleményeket, és hogy kénytelen legyek elrejteni a lelkemet."

>> Misztikus párbeszéd

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.