RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Misztikus párbeszéd

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Jézus így tanított:

"A keresztség által mindenki részesedik az isteni életben. De abban, aki megakadályozza a keresztség kegyelmeinek hatását lelkében, semmilyen gyümölcsöt nem hoznak ezek a kegyelmek.

Nem adatott meg a Sátánnak, hogy lássa, mi történik Isten és a lélek között. Ő megfigyeli a teremtményeket, és az arckifejezésükből vonja le következtetéseit. Ha a legkisebb gonoszságot is le tudja olvasni egy arcról, már biztos benne, hogy győzni fog. Pontosan arról a csatáról beszélek, melyek Isten ígéretéhez kötődnek: "Az asszony eltapossa a fejedet, te pedig a sarkába marsz."
.
Ezért lett Isten Anyja az Egyház Anyja: hogy gondját viselhesse minden gyermekének. Cserébe Mária nem vár mást, csak hitet és bizalmat. Ezeket tudjátok kifejezni imáitokban és áldozataitokban."
.
>> Az üdvösség munkálása

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.