Register
A password will be e-mailed to you.

Natália nővér lelki naplójának folytatása
<< Előző rész: A démon támadásai

Jézus intelme:
"Gyermekem, ha nagyon szomorú vagy, képtelen leszel imádkozni, ezért, ha valami felkavar, megbánt, ha úgy érzed, összetörtél és nincs erőd, csak mondj nekem annyit egyszerűen, bizalommal, szeretettel: "Jézus… Jézus!"

Ahogy meghallják nevemet, a Szentek és szeplőtelen Anyám leborulnak előttem és imádnak engem. Ettől megbénul a pokol. Mivel alá van vetve Isten hatalmának, ezért a pokol erőinek is meg kell hajolniuk az én Nevem előtt.

Nem említi-e az Írás, hogy "Jézus nevére meghajol az ég és a föld"? Nem gondolod, hogy abban az imában, melyben egyszerűen csak nevemet ejted ki, hatalmas érték van?

Ha az imára szentelt időben képtelen vagy másra, mint nevemet kimondani szeretettel és bizalommal annyiszor, ahányszor csak lélegzetet veszel, akkor nagyon jól imádkozol, és imáddal mindent elnyerhetsz."

Ezért nem kell erőltetni a hit tételeit és imáit olyan valaki előtt, aki komoly akadályokkal küzd, hanem jobb imádkozni értük. Akkor egy varázslatos vonzástér veszi körül őket, Mária hatalma által. Őáltala kell Jézushoz mennünk. Ha arra vágysz, hogy közelebb kerülj Jézushoz, akkor fordulj Máriához,és add egészen neki magad. Mária őrködni fog a lelked fölött, és bemutatja azt Jézusnak.

>> "Szentté teszlek!"

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.