RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Natália nővér lelki naplójának folytatása
<< Előző rész: A démon támadásai

Jézus intelme:
"Gyermekem, ha nagyon szomorú vagy, képtelen leszel imádkozni, ezért, ha valami felkavar, megbánt, ha úgy érzed, összetörtél és nincs erőd, csak mondj nekem annyit egyszerűen, bizalommal, szeretettel: "Jézus… Jézus!"

Ahogy meghallják nevemet, a Szentek és szeplőtelen Anyám leborulnak előttem és imádnak engem. Ettől megbénul a pokol. Mivel alá van vetve Isten hatalmának, ezért a pokol erőinek is meg kell hajolniuk az én Nevem előtt.

Nem említi-e az Írás, hogy "Jézus nevére meghajol az ég és a föld"? Nem gondolod, hogy abban az imában, melyben egyszerűen csak nevemet ejted ki, hatalmas érték van?

Ha az imára szentelt időben képtelen vagy másra, mint nevemet kimondani szeretettel és bizalommal annyiszor, ahányszor csak lélegzetet veszel, akkor nagyon jól imádkozol, és imáddal mindent elnyerhetsz."

Ezért nem kell erőltetni a hit tételeit és imáit olyan valaki előtt, aki komoly akadályokkal küzd, hanem jobb imádkozni értük. Akkor egy varázslatos vonzástér veszi körül őket, Mária hatalma által. Őáltala kell Jézushoz mennünk. Ha arra vágysz, hogy közelebb kerülj Jézushoz, akkor fordulj Máriához,és add egészen neki magad. Mária őrködni fog a lelked fölött, és bemutatja azt Jézusnak.

>> "Szentté teszlek!"

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.