RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

2010. február 25.
Marija által kapott üzenet:
.
„Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben, amikor a természet is készül, hogy az év legszebb színeit adja, arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy nyissátok meg szíveteket a Teremtő Isten előtt, hogy Ő átváltoztasson és saját képére formáljon benneteket, hogy így mindaz a jó, ami elszunnyadt szívetekben, új életre és az örökkévalóság iránti vágyakozásra ébredjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Boszniában, Medjugorje faluban évtizedekkel ezelőtt megjelent a Szeplőtelen Szűz 6 kisgyermeknek, akik azóta már felnőttek, ám a jelenések – egyedülállóan a világon -, azóta is rendszeresek. Mária minden alkalommal üzen nekünk, gyermekeinek. Ezek az üzenetek nálunk, de más portálokon is olvashatók, és ma már a látomásokat videóban is rögzítik. A tudomány eszközeivel nem sikerült "leleplezni" semmilyen csalást, a mai napig megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik a jelenéseket. Sok könyv foglalkozik ezzel részletesebben.

A videó a 2010. február 2.-i jelenés alkalmával készült, a látnok Mirjana-val

A február 2-i, Mirjana által kapott üzenet
.
„Drága gyermekek! Ma anyai szeretettel hívlak benneteket, hogy legyetek világítótorony minden lélek számára, akik Isten szeretetét nem ismerve, sötétségben tévelyegnek. Ahhoz, hogy minél jobban világítsatok és minél több lelket vonzzatok; ne engedjétek, hogy a valótlanságok, amelyek elhagyják ajkatokat, elnémítsák a lelkiismereteteket. Legyetek tökéletesek! Anyai kézzel vezetlek benneteket, a szeretet kezeivel. Köszönöm nektek.”

2010. január 25.
Marija által kapott üzenet

„Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra a személyes imádság ideje, hogy a hit magja növekedhessen a szívetekben, és örömteli tanúságtétellé fejlődjön mások számára. Veletek vagyok, és szeretnélek buzdítani mindnyájatokat: növekedjetek, és örvendezzetek az Úrban, aki teremtett titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Forrás és bővebb anyagok: www.medjugorjeportal.hu

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

2 hozzászólás

 1. Ambrus

  Azért fontos hogy óvatosak legyünk:
  – Soha ne legyünk hideg szívűek és ne zárkózunk el Isten kegyelmeitől csak azért mert nem hiszünk.
  – De mindig legyünk résen, mert a sátán könnyen meg téveszthet minket, hiszen megjelenik a fény angyalaként, vagy egy kedves szentünk képében és nagyon jól tudjuk, hogy az utolsó időben még Jézus Krisztusként is félre akar vezetni minket.
  – Szűzanya mindig Jézusra mutat rá, Ő hozzá vezet bennünket és végtelenül alázatos.
  – Imádkozzunk és kérjük a Szentlélek kegyelmét, hogy a lelkek megkülönböztetésével és a jelenség “gyümölcséből” meg tudjuk állapítani, hogy mi az ami Istentől jön és mi ami emberi, vagy Isten ne engedje sátáni eredetű.

  Imádkozzunk minden lélekért!

  Válasz
 2. Pamacs

  MINDEN , DE MINDEN MÁRIÁRÓL SZÓL? .
  HOL VAN JÉZUS??? SEHOL

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.