Register
A password will be e-mailed to you.

2010. február 25.
Marija által kapott üzenet:
.
„Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben, amikor a természet is készül, hogy az év legszebb színeit adja, arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy nyissátok meg szíveteket a Teremtő Isten előtt, hogy Ő átváltoztasson és saját képére formáljon benneteket, hogy így mindaz a jó, ami elszunnyadt szívetekben, új életre és az örökkévalóság iránti vágyakozásra ébredjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Boszniában, Medjugorje faluban évtizedekkel ezelőtt megjelent a Szeplőtelen Szűz 6 kisgyermeknek, akik azóta már felnőttek, ám a jelenések – egyedülállóan a világon -, azóta is rendszeresek. Mária minden alkalommal üzen nekünk, gyermekeinek. Ezek az üzenetek nálunk, de más portálokon is olvashatók, és ma már a látomásokat videóban is rögzítik. A tudomány eszközeivel nem sikerült "leleplezni" semmilyen csalást, a mai napig megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik a jelenéseket. Sok könyv foglalkozik ezzel részletesebben.

A videó a 2010. február 2.-i jelenés alkalmával készült, a látnok Mirjana-val

A február 2-i, Mirjana által kapott üzenet
.
„Drága gyermekek! Ma anyai szeretettel hívlak benneteket, hogy legyetek világítótorony minden lélek számára, akik Isten szeretetét nem ismerve, sötétségben tévelyegnek. Ahhoz, hogy minél jobban világítsatok és minél több lelket vonzzatok; ne engedjétek, hogy a valótlanságok, amelyek elhagyják ajkatokat, elnémítsák a lelkiismereteteket. Legyetek tökéletesek! Anyai kézzel vezetlek benneteket, a szeretet kezeivel. Köszönöm nektek.”

2010. január 25.
Marija által kapott üzenet

„Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra a személyes imádság ideje, hogy a hit magja növekedhessen a szívetekben, és örömteli tanúságtétellé fejlődjön mások számára. Veletek vagyok, és szeretnélek buzdítani mindnyájatokat: növekedjetek, és örvendezzetek az Úrban, aki teremtett titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Forrás és bővebb anyagok: www.medjugorjeportal.hu

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

3 hozzászólás

  1. Ambrus

    Azért fontos hogy óvatosak legyünk:
    – Soha ne legyünk hideg szívűek és ne zárkózunk el Isten kegyelmeitől csak azért mert nem hiszünk.
    – De mindig legyünk résen, mert a sátán könnyen meg téveszthet minket, hiszen megjelenik a fény angyalaként, vagy egy kedves szentünk képében és nagyon jól tudjuk, hogy az utolsó időben még Jézus Krisztusként is félre akar vezetni minket.
    – Szűzanya mindig Jézusra mutat rá, Ő hozzá vezet bennünket és végtelenül alázatos.
    – Imádkozzunk és kérjük a Szentlélek kegyelmét, hogy a lelkek megkülönböztetésével és a jelenség „gyümölcséből” meg tudjuk állapítani, hogy mi az ami Istentől jön és mi ami emberi, vagy Isten ne engedje sátáni eredetű.

    Imádkozzunk minden lélekért!

    Válasz
  2. Pamacs

    MINDEN , DE MINDEN MÁRIÁRÓL SZÓL? .
    HOL VAN JÉZUS??? SEHOL

    Válasz
    • ankica

      A Mária jelenések Jézusért történnek. Ha elolvasod az üzeneteket abban benne van minden. Imára, és Jézushoz vezetésről szól. Valamit félre értesz vagy nem olvasod el az üzeneteket. Mária önmagáért nem jelenne meg soha, értünk a megtérésünkért Istenhez és Jézushoz jelenik meg. Ha elmész egyszer Medugorjéba soha többé nem gondolkodol azon amit ide leírtál mert érezni fogod.

      Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.