RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

2010. február 25.
Marija által kapott üzenet:
.
„Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben, amikor a természet is készül, hogy az év legszebb színeit adja, arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy nyissátok meg szíveteket a Teremtő Isten előtt, hogy Ő átváltoztasson és saját képére formáljon benneteket, hogy így mindaz a jó, ami elszunnyadt szívetekben, új életre és az örökkévalóság iránti vágyakozásra ébredjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Boszniában, Medjugorje faluban évtizedekkel ezelőtt megjelent a Szeplőtelen Szűz 6 kisgyermeknek, akik azóta már felnőttek, ám a jelenések – egyedülállóan a világon -, azóta is rendszeresek. Mária minden alkalommal üzen nekünk, gyermekeinek. Ezek az üzenetek nálunk, de más portálokon is olvashatók, és ma már a látomásokat videóban is rögzítik. A tudomány eszközeivel nem sikerült "leleplezni" semmilyen csalást, a mai napig megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik a jelenéseket. Sok könyv foglalkozik ezzel részletesebben.

A videó a 2010. február 2.-i jelenés alkalmával készült, a látnok Mirjana-val

A február 2-i, Mirjana által kapott üzenet
.
„Drága gyermekek! Ma anyai szeretettel hívlak benneteket, hogy legyetek világítótorony minden lélek számára, akik Isten szeretetét nem ismerve, sötétségben tévelyegnek. Ahhoz, hogy minél jobban világítsatok és minél több lelket vonzzatok; ne engedjétek, hogy a valótlanságok, amelyek elhagyják ajkatokat, elnémítsák a lelkiismereteteket. Legyetek tökéletesek! Anyai kézzel vezetlek benneteket, a szeretet kezeivel. Köszönöm nektek.”

2010. január 25.
Marija által kapott üzenet

„Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra a személyes imádság ideje, hogy a hit magja növekedhessen a szívetekben, és örömteli tanúságtétellé fejlődjön mások számára. Veletek vagyok, és szeretnélek buzdítani mindnyájatokat: növekedjetek, és örvendezzetek az Úrban, aki teremtett titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Forrás és bővebb anyagok: www.medjugorjeportal.hu

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

3 hozzászólás

 1. Ambrus

  Azért fontos hogy óvatosak legyünk:
  – Soha ne legyünk hideg szívűek és ne zárkózunk el Isten kegyelmeitől csak azért mert nem hiszünk.
  – De mindig legyünk résen, mert a sátán könnyen meg téveszthet minket, hiszen megjelenik a fény angyalaként, vagy egy kedves szentünk képében és nagyon jól tudjuk, hogy az utolsó időben még Jézus Krisztusként is félre akar vezetni minket.
  – Szűzanya mindig Jézusra mutat rá, Ő hozzá vezet bennünket és végtelenül alázatos.
  – Imádkozzunk és kérjük a Szentlélek kegyelmét, hogy a lelkek megkülönböztetésével és a jelenség “gyümölcséből” meg tudjuk állapítani, hogy mi az ami Istentől jön és mi ami emberi, vagy Isten ne engedje sátáni eredetű.

  Imádkozzunk minden lélekért!

  Válasz
 2. Pamacs

  MINDEN , DE MINDEN MÁRIÁRÓL SZÓL? .
  HOL VAN JÉZUS??? SEHOL

  Válasz
  • ankica

   A Mária jelenések Jézusért történnek. Ha elolvasod az üzeneteket abban benne van minden. Imára, és Jézushoz vezetésről szól. Valamit félre értesz vagy nem olvasod el az üzeneteket. Mária önmagáért nem jelenne meg soha, értünk a megtérésünkért Istenhez és Jézushoz jelenik meg. Ha elmész egyszer Medugorjéba soha többé nem gondolkodol azon amit ide leírtál mert érezni fogod.

   Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.