RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Egy 22 éves angol fiatalember megéhezett és úgy döntött, hogy szalonnát süt egy serpenyőben, ám nagyon unalmasnak találta a főzést, ezért úgy döntött, hogy szundít egyet a kanapén. Ez veszélyes döntés volt, különös, hogy mi tehette annyira fáradttá, hogy még a minimális elővigyázatosságról is megfeledkezett…

Amikor visszatért a konyhába, az tele volt füsttel, mert agyonégett az ennivaló. Toby Elles kiszellőztetett, s utána szemügyre vette a serpenyőt. Tekintete rögtön annak aljára szegeződött. Ugyanis a szalonna, mely szénné égett, egy arcképet rajzolt ki a serpenyő aljára, amely Jézus Krisztus arcára hasonlított. „Igazi csoda történt.  Ez figyelmeztetés volt számomra, mert ha nem ébredek fel időben, a dolog rosszabbul is elsülhetett volna. Soha többé nem mosom ki a serpenyőt, meghagyom emléknek” – nyilatkozta Toby, a manchesteri banki alkalmazott.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

4 hozzászólás

 1. Krisz

  Ha egy szemelyt vagy tobbet ez a jelenseg a hithez kozelebb vezet, mi a kifogas?
  Oszinten szolva nem tudom hanyan talaltak egy emberi figurat a serpenyojukben. Nagyon ritka dolog. Hagyjuk nyitva az eszunk kapujat!

  Válasz
 2. zsolt

  a evangériumban benne van ahogy jézus tanitja jönnek az én nevemben hamispróféták szerintem már itt vannak az interneten is stb v

  Válasz
 3. Kaica adatlap-képe
  Kaica

  Sziasztok!
  Én őszinte leszek, hiszek a csodákban de ez nekem is sok egy kicsit hogy így ad üzenetet!!!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.