RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< A szentáldozás titka

Natália nővér lelki naplójából:
.
Jézus:
"Nem elég kenyéren és vizen böjtölni. Böjtöljetek a haraggal, a sértődöttséggel, a duzzogással, és az ítélkezéssel is. Töltsétek ezt a napot a test tisztaságában. Enélkül a teljes böjt nélkül hiába tárjátok felém a kezeiteket: Nem foglak meghallgatni benneteket.
.
Alig szárad meg ajkatokon a szent áldozásban magatokhoz vett drága Vér, máris meggyaláztok. Ezért nem elegendőek a szent órák és a kitárt karok ahhoz, hogy megindítsatok és engedjek a kéréseiteknek.
"
.
Egy alkalommal a Sátán megkísértett, arra ingerelve, hogy megátkozzam. "Nem vagy már így is elég átkozott?" – kérdeztem.
.
"Na látod, akkor nyugodtan megátkozhatsz te is! Annyira szeretném, hogy mutass végre valami gyűlöletet, és ezzel megsértsd Jézust!"
.
>> A rosszkedv

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.