RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Részlet Natália nővér lelki naplójából

<< Szentté teszlek!

Egy reggel, imádkozás közben, Jézus a Kálvária hegyére vitt, hogy lássam a két lator csonttörését. Iszonyú volt látni, és őszintén örültem, hogy a Megváltónak nem törték össze a csontjait.

Jézus akkor ezt mondta:

"Ha a mennyei Atya irgalmas szeretete nem rendezi úgy, hogy meghaljak a csonttöretés előtt, akkor az emberi gonoszság ugyanúgy összeroncsolta volna az én testemet is, mint a latrokéval tette. Az, hogy a mennyei Atya megóvott ettől engem, az az emberek számára misztériumot rejt magában. De ez a titok rejtve marad az ég angyalai előtt és a földön élő emberek előtt is – csak az utolsó ítélet napján fogjátok megismerni.

Gyermekem, egyesülj velem, adj mindennap hálát azért, hogy a kereszten haldokolva magamra vállaltam a világ minden bűnének ocsmányságát, és ezáltal nyertem el a mennyei Atya jóindulatát számotokra. Legyen köszönet és hála örökkön-örökké a Mindenható Mennyei Atyának!"

Ó, amikor Jézus ezeket a szavakat mondta, milyen istenien megindult volt…!

>> Imádkozz az elhunytakért!

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.