RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Közlemény

Február 12-én Hódmezővásárhelyen egy kampánygyűlésen rövid beszédet mondtam, mely arról szólt, hogy a hívő keresztény választó ma Magyarországon világos és egyértelmű szempontok alapján teljesítheti kötelességét a közjó érdekében a közelgő választásokon.
Szavaimra, valószínűleg tájékozatlanság miatt, nagyon sokan reagáltak az írott és az elektronikus sajtóban a legkülönbözőbb módon: olykor trágár és gyűlöletkeltő stílusban, máskor eltúlzott dicsérettel.

Nyakó István, az MSZP szóvivője beszédem kapcsán hitet, hívőket, kiközösítést és bocsánatkérést emlegetett, nyílván tájékozatlanságból fakadóan az általam elmondottakra vonatkozóan. Ezért Nyakó Istvánt szeretettel meghívom Szegedre a Püspöki Székházba, hogy szívélyes légkörben, személyes párbeszéd keretében tájékozódhasson a Hódmezővásárhelyen megfogalmazott, és a jövőben is nyilván elhangzó véleményemről a közelgő választásokkal kapcsolatban.

Kiss-Rigó László
szeged-csanádi püspök
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

21 hozzászólás

 1. Mariann

  Nagyon szomoru erzes egy ilyen irast olvasni, de En ugy erzem, hogy a vilagban sosem volt beke es jelenleg is nagyon sok orszagban haboru van es mint, mindig, most is nagyon sok artatlan ember az aldozat.
  Nekem megadatott az a “csoda”, hogy elotanukent elhettem meg a haboru eljovetelet es rettegnem kellett, amikor jott a bombariado,
  es aggodhattam a csaladommal az emberekkel egyutt!!
  Azert mondom, hogy “csoda”, mert megelhettem azt, hogy felfogjam az
  elet “erteket”, s mast sem csinaltunk csak imadkoztunk Istenhez, s voltunk sokan es tobb vallasuak, de mindegyikonk csendben az O nyelven s az O vallasa szerint csak imadkozott, s nem a papokhoz, de ISTENHEZ es Jezushoz, Mohamed profetahoz, Buddhahoz.

  Megmenekultunk mindannyian, s nem szidtuk a vallasvezetoket, pedig azis volt kozottunk, hiszen Ois csak 1 ember es a foldi kuldeteset vegzi, vallalva azt, hogy segitsegere lesz az embereknek a “lelkifejlodes” utjan.
  Isten sem az anyagi-testi gazdagsagot igerte, hanem a lelkigazdagsagot!
  En ugy erzem, hogy a vilagban az a rossz, ami jelenleg van, nem a papok vetke es ezert nem kellene Oket bantani.
  A mai magyar helyzetre vonatkozoan sem emlekszem olyasmire, hogy barmifele adotorvenyt a papok kezdemenyeztek volna.

  Osszkene tartanunk es nem egymasnak ugrani, hiszen ez nem fogja megoldani a jelenlegi helyzetet.
  A templomba sem a “paphoz” megyunk, hanem Isten hazaba es a tiszteletunket leroni!

  Nem akartam senkit megbantani, de ezek az En erzeseim!

  Válasz
 2. Kun Sándor

  Na tudtam én, azért is irtam, hogy a mail cim kirása nem érdekel,mert a magug szava is csak annyira hitelesmint a politikusainké.Vagyok én már olyan öreg harcos ebbe a nyomorult országba,hogy előre látom a hamisságot.Na maguk csak igyák a misebort ,szt engem nem érdekel,hogy vizet prédikálnak.Adios.

  Válasz
 3. Kun Sándor

  Szerintem az egyházi személyek ne politizáljanak.Éppen elég uszitó pártpolitikus van az országban.A véleményem,hogy az egyház is anyagi haszonszerzésből teszi amit tesz.Éppen elég vagyont halmoztak fel.Továbbá ha jól tudom adómentességet élveznek,annak ellenére, hogy számtalan vállalkozásuk van ami bőségesek csurgassa a forintokat.Több okból kifolyólag sem szinpatizálok velük.Ugyanolyan követelőző társaság,mint a zsidóság.Itt mindenki követelőzhet csak a NÉP nem.Nem érdekel ha ki is irják az email cimemet,nagy ivbe teszek rá.Ha valakit érdekel,hogy miért vagyok ennyire radikális az nyugodtan keressen fel.No aztán majd elmesélek neki dolgokat.Nem kell ennyi egyházi dolgozó sem!Mennyit bocsájtottak el,amikor jött a pénzügyi válság.Azért, hogy könnyeb legyen átvészelni,a már munkanélküli népnek?Egyese mert ez már az állam azaz a nép dolga,hogy megoldja a probléát.Az anyagi bevételt az egyház nagyon nagyon szereti de a kiadás már nem a dicsősége.No meg a családidolgokról nem is beszélek.Ők akarnak oktatni!Hány gyermeket neveltek fel az országnak?Annyira levannak maradva agyilag, hogy még mindig nem oldották fe a csadalapitás elleni fogadalmat.Ne hogy szérhordják a leszármazottak a zsét! Sumázva,bár nem akarok tényleg megbántani senkit,de szegény nagypám szavai jutnak eszembe,”kasztrálni kellene a papokat,egyik se menne oda!!!)))D

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.