RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Vatikánváros, 2010. január 31., vasárnapA közel-keleti béke megteremtéséért és az olaszországi munkanélküliség csökkentéséért emelte fel a szavát a pápa a szokásos vasárnapi úrangyala imádsága keretében.

XVI. Benedek a Szent Péter térre néző dolgozószobájának az  ablakából két fehér galambot is útjára engedett, jelképezve ezzel a  béke iránti óhaját. Ez az aktus azonban némileg megzavarta a  programot, mert a második útjára engedett galamb visszarepült a  pápai dolgozószobába, míg a másik a párkányon várt társára. A  második galambindítási kísérlet már sikeres volt.
 
Az egyházfő arra kérte a világ keresztényeit, hogy együtt  imádkozzanak a közel-keleti válság felszámolásáért.
 
A római Szent Péter téren összegyűlt több ezer ember előtt a  katolikus egyházfő sürgette az üzletembereket és a gazdaság  irányításáért felelős vezetőket, hogy támogassák a gazdasági válság  miatti munkahelyvesztések leállítására irányuló harcot.
 
A válság számos munkahely elvesztéséhez vezet. Ezért a pápa az  érdekelt felektől, a vállalkozóktól, a dolgozóktól és a gazdasági  vezetőktől egyaránt nagyobb felelősségérzetet kért azért, hogy a  családok tisztességesen meg tudjanak élni.
 
XVI. Benedek név szerint két olyan üzemet is megemlített,  amelyekre bezárás vár, s emiatt tömeges elbocsátások várhatóak. Az  egyik a Fiatnak a szicíliai Termini Imeresében lévő üzeme, a másik  az Alcoa amerikai alumíniumgyártó óriásvállalatnak a szardíniai  Portovesmében létesített gyárrészlege.
 
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

15 hozzászólás

  1. zsolt

    sokan -sokan ebben a helyzetben kerültek de nem akarják meg érteni az emberek de lénnyeg azzal tudnak fenyegetőzni a biróságal stb nincs ma megértés inkább kizsákmányolás van sajnos de imát kérek értük még miértünk is ilyen helyzetben vagyunk köszönöm

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.