Register
A password will be e-mailed to you.

A Super Bowl  és az Evangelizáció: Kiállás az életért

Róma, 2010. február 7.
.
A Super Bowl, Amerikai Futball  Bajnokság  február 7.-i mérkőzése közvetítésének szünetében a CBS televízió rövid hirdetést mutatott be, amelyet a „Fókuszban a család” (Focus on the Familiy) egyesület készített.
.
Tim Tebow a Florida Gators csapat kiváló fiatal játékosa mond ebben köszönetet édesanyjának azért, hogy megszülethetett. Az édesanya, Pam Tebow, aki férjével együtt a Fülöp Szigeteken missziósként dolgozott, súlyos fertőző betegséget kapott, amikor kisfiát várta. Terhessége megszakítását javasolták, mivel mind az anya, mind meg nem született gyermeke súlyosan károsodhat. A házaspár nem adta beleegyezését. Így most, 23 év után az ifjú sportoló százmilliónyi néző előtt köszönetet mondhatott édesanyjának azért, hogy kiállt az élet mellett.

Fent a képen: Tim Tebow, akit az orvosok elvettettek volna
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.