Register
A password will be e-mailed to you.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

926 hozzászólás

  1. veronika pintyeova

    kedves gyulekezet csak azt szeretnem kerni hogy imatkozanak ertem hogy eros legyek mert ahagyzor man kezdek meg valtozni es keszdem magam istenel jo erezni mindig wior romlik el minden es akor ugy erzem hogy man nem birom nics erom es mindig visza megyek oda ahona n elkeztem en nekem szuksegem van az atyra es a fiura mert nekulok nem letezem nekem csak o vanak es nagyon fontosak nagyon kerem segicsenek

    Válasz
  2. Mariann

    Kedves Dora! En ajanlom, hogy az imad az szivbol jovo ima legyen es
    vegezz egy lelkitisztitast es kerdd Jezust, hogy tisztitson meg Teged lelkileg-testileg.
    A zsoltarokban talalsz ehhez megfelelo imat es itt vedd sorba a buneidet, amivel az Urat megbantottad es bunbanati imakat imadkozzal, es amikor elvegezted, utanna mar nem szabad bunt elkovetned! A Te betegsegeidet nevezik a mai vilagban „szent betegsegnek” es ezeket csak imaval lehet gyogyitani.
    Nincs meg a lelki nyugalmad. Probald megnyugtatni a lelkedet, es elerni, hogy a lelked iranyitsa a testedet, mert jelenleg a tested az iranyito. Bizzal Istenben es Jezusban es bizd rajuk Magadat, igy megfogsz szabadulni a belso felelemtol es a jelenlegi idegessegedtol.
    „Segits Magadon Isten is megsegit”! Amikor imadkozol figyeld meg az ima szoveget es erd el, hogy szivbol es tudatosan es lassan imadkozol! A zsoltarokban talalsz megfelelo imakat es meg lehet az „aranymiatyankot” is imadkozni, az a 119-es zsoltar.
    Probald meg, de ne legy turelmetlen!
    Mar tobb embert gyogyitottam meg ezzel a modszerrel, de biznod kell.

    Jezus is azt mondta; „nem En gyogyitottalak meg, hanem a hited!”
    A gyogyito ero bennunk van es nem a kulvilagban.
    Isten aldasa legyen Veletek!

    Válasz
  3. DÓRA

    TISZTELT GYÜLEKEZET! kérem a segítségüket!! mondjanak értem imát töbféle betegségben szenvedek magas vérnyomás pánik beteg és talán kicsi depreszió úgy érzem, és erős fronthatástól imádkozom istenhez de mintha nem halgatna meg pedig nagyon hiszek benne,Nem régen derült ki hogy a barátom hepatitis-c vírust kapot nem tudjuk hogyan, és van olyan betegség amit mostanába vizsgálnak a barátomnak a betegség meg nevezése lymphoma szövetet vedtek tőle már 3-szor még mindig nincs biztos eredmény KÉREM AZ ÖSSZES HIT GYÜLEKEZETET MONDJANAK ÉRTÜNK GYÓGYÍTÓ IMÁT NAGY SZÜKSÉGÜNK VAN RÁ KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!

    Válasz
  4. Menyhárt Marianna

    kedves macim!
    már nagyon várlak haza a te anyukád

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.