Register
A password will be e-mailed to you.

A fiatalokat és a családokat érintő problémákra hívja fel a figyelmet a rendőrség és a református egyház közös tárlata, amely Kontrasztkiállítás címmel január 11-től látogatható Kisvárdán – adta hírül a Tiszántúli Református Egyházkerület hivatala.
.
A kiállításon multimédiás eszközök segítségével mutatják be a  fiatalokat érintő problémákat, érintve a kábítószer, az abortusz, a  családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások kérdéseit.
.
Az egyházkerület tájékoztatása szerint a látogatók beülhetnek egy autós  szimulátorba kettős látást előidéző szemüveggel, hogy  megtapasztalják: ittas állapotban milyenek lennének a reakcióik.  Ezen kívül "elmehetnek diszkóba", ahol a drogok és az alkohol káros  hatását mutatják be a szervezők.
.
A kiállításnak nem a sokkolás a célja, hanem az,  hogy "a klasszikus erkölcsi értékeket továbbítsa", s a szervezők  megmutassák, a társadalom nem maradhat néma a fiatalokat és a  családokat érintő problémák kapcsán.
 
A közleményben kitértek arra, hogy a mintegy két hónapon át  látható kiállítást 16 éven aluliak csak szülő vagy pedagógus  kíséretében tekinthetik meg, a 14 éven aluliaknak pedig azt  egyáltalán nem javasolják.
 

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.