RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A fiatalokat és a családokat érintő problémákra hívja fel a figyelmet a rendőrség és a református egyház közös tárlata, amely Kontrasztkiállítás címmel január 11-től látogatható Kisvárdán – adta hírül a Tiszántúli Református Egyházkerület hivatala.
.
A kiállításon multimédiás eszközök segítségével mutatják be a  fiatalokat érintő problémákat, érintve a kábítószer, az abortusz, a  családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások kérdéseit.
.
Az egyházkerület tájékoztatása szerint a látogatók beülhetnek egy autós  szimulátorba kettős látást előidéző szemüveggel, hogy  megtapasztalják: ittas állapotban milyenek lennének a reakcióik.  Ezen kívül "elmehetnek diszkóba", ahol a drogok és az alkohol káros  hatását mutatják be a szervezők.
.
A kiállításnak nem a sokkolás a célja, hanem az,  hogy "a klasszikus erkölcsi értékeket továbbítsa", s a szervezők  megmutassák, a társadalom nem maradhat néma a fiatalokat és a  családokat érintő problémák kapcsán.
 
A közleményben kitértek arra, hogy a mintegy két hónapon át  látható kiállítást 16 éven aluliak csak szülő vagy pedagógus  kíséretében tekinthetik meg, a 14 éven aluliaknak pedig azt  egyáltalán nem javasolják.
 

 

 

 


2017 márciusa óta 85.277 Forint adományt kaptunk. Köszönjük!
Kérjük, küld támogatást Te is, mert
> a metropolita.hu önfenntartó
 > NEM engedélyez reklámokat


Ft
Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.