RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A fiatalokat és a családokat érintő problémákra hívja fel a figyelmet a rendőrség és a református egyház közös tárlata, amely Kontrasztkiállítás címmel január 11-től látogatható Kisvárdán – adta hírül a Tiszántúli Református Egyházkerület hivatala.
.
A kiállításon multimédiás eszközök segítségével mutatják be a  fiatalokat érintő problémákat, érintve a kábítószer, az abortusz, a  családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások kérdéseit.
.
Az egyházkerület tájékoztatása szerint a látogatók beülhetnek egy autós  szimulátorba kettős látást előidéző szemüveggel, hogy  megtapasztalják: ittas állapotban milyenek lennének a reakcióik.  Ezen kívül "elmehetnek diszkóba", ahol a drogok és az alkohol káros  hatását mutatják be a szervezők.
.
A kiállításnak nem a sokkolás a célja, hanem az,  hogy "a klasszikus erkölcsi értékeket továbbítsa", s a szervezők  megmutassák, a társadalom nem maradhat néma a fiatalokat és a  családokat érintő problémák kapcsán.
 
A közleményben kitértek arra, hogy a mintegy két hónapon át  látható kiállítást 16 éven aluliak csak szülő vagy pedagógus  kíséretében tekinthetik meg, a 14 éven aluliaknak pedig azt  egyáltalán nem javasolják.
 

 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.