RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Az Elizeus Imacsoport szolgálata

1996-ban alakultunk kb. hét fős létszámmal, hogy szolgáljunk mindazzal, amit kaptunk Istentől mások javára. A szolgálat nyitott alkalom, dicsőítéssel, közbenjáró imával, tanítással, Szentségimádással, stb.

Meghívást kaptunk az evangelizációra.

Szolgálatunkról való elképzeléseinket jól tükrözi Cantalamessa atya beszéde. Ebből idézzük, mint ránkvonatkozó prófétai részt azt, amit szeretnénk szavai szerint megélni ( a teljes beszéd megtalálható a TANÍTÁSOK menü alatt http://elizeus.kozosseg.com/fellowshiptemplate/education/5/1323/ ):

Fr. Rainero Cantalamessa OFMcap., 80-as években a Rimini konferencián elhangzott beszédéből részlet:

Jelek es csodák

 Gyakran elcsodálkozom, hogy Jézus miért szereti annyira az imacsoportjainkat és  az újabb es újabb közösségeket, hogy ilyen erővel és csodákkal manifesztálódik a jelenléte bennük. Azt hiszem,  Jézus ezen csoportok abszolut lelki szegenységét szereti, ami abban rejlik, hogy  sem múltjuk, sem igazából biztos jövőjük nincs. Olyanok, mint egy felhő, ami miután lezúditja a tartalmát a földre, ezáltal meg is szűnik.

Mit értek ezalatt?

 Az intézményes Egyháznak dicsőséges múltja és szilárd jövője van, amig van világ, az egyház lesz. És ezt a Jóisten szereti az egyházban. De Isten mást is keres, olyanokat akiket azonnal fel tud használni, anélkül, hogy bármit is kérnének cserébe azért, hogy Istent boldoggá tegyék,és hogy Isten akaratát megvalósitsák a földön. Akar-e a megújulas ilyen Isten előtt kicsinek maradni, ami kedves az Urnak, hogy az Úr a mi gyöngeségünket tudja használni az ő mindenhatóságában. Akarunk -e úgy szolgálni, hogy nem aggódunk a tagszám miatt és a megújulás jövője miatt, hanem egyszerűen csak vagyunk és szolgálunk?

Az Egyház jövője már biztositott és ez legyen elég. Maradjunk meg kicsi, de prófétai hangnak, , használjuk az egyház szentségeit, szolgálatait és maradjunk meg az egyház szolgalóinak : legyünk olyan felhő, ami miután mennyei esőt ereszt az egyházra, elenyészik.

Varró István, vezető

Alkalmak:
Időpont: szerdánként, 19.00 – 20.30
Helyszín: Budapest, VIII.ker, Tömő utca 31.
Jellege: nyitott, közös ima, imaszolgálat, éneklés és szentségimádás

Ha keresed Istent, gyere el!

Honlapunk

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

314 hozzászólás

  1. veres árpád

    .BÉKESSÉG ISTENTŐL! KÉREM SZÉPEN,IMÁDKOZZANAK VELEM,HOGY A VOLT MENYASSZONYOMMAL-BARÁTNŐMMEL FICZ MÓNIKÁVAL mielőbb,minél hamarabb RENDEZÖDJÖN A KAPCSOLATUNK BÉKÜLJÜNK KI EGYMÁSSAL,BOCSÁSSUNK MEG MINDENÉRT EGYMÁSNAK,HOGY HELYREÁLLJON MINDEN AZ ÚR JÉZUS SEGITSÉGÉVEL,SZERESSÜK EGYMÁST,ÉLJÜNK EGYÜTT EGYMÁSSAL,BÉKESSÉGBEN,
    SZERETETBEN SZERELEMBEN,ÉS LÉPJÜNK HÁZASSÁGRA EGYMÁSSAL AZ ÚR JÉZUS NEVÉBEN,AZ ÚR JÉZUS KRISZTUS AKARATA SZERINT,ÉS TÉRJEN MEG Ő IS ÉS ÉLJÜNK EGYÜTT ISTENNEK TETSZŐ ÉLETET EGYMÁSSAL!EZEN KIVÜL IMÁDKOZZUNK MÉG A FICZ MÓNIKA ÉDESANYJÁÉRT,AZ Ő TELJES FELGYÓGYULÁSÁÉRT BETEGSÉGEIBÖL,MEGTÉRÉSÉRT,
    SZERETETÉRT,HOGY A NAGY SÖTÉTSÉGBEN FELRAGYOGJON A KRISZTUS VILÁGOSSÁGA,ÉS A SZERETET! AZ ÚR JÉZUS SEGITSEN PROBLÉMÁINK,FOLYÓ ÜGYEINK,BAJAINK,BÁNATAINK MEGOLDÁSÁBAN,ADJON NEKEM MEGFELELŐ MUNKAHELYET,HIVATÁST! KÉREM IMÁDKOZZON,IMÁDKOZZANAK EZÉRT A SZÁNDÉKOKÉRT,VELEM,ÉRTEM ÉS ÉRTÜNK!KÖSZÖNÖM:DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS! TISZTELETTEL:VERES ÁRPÁD

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.