RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

"Isten malmai lassan őrölnek" – tartja a mondás. Ráadásul ma már a világban is, a családokban is meghidegült a szeretet, és – férfiak is,nők is – sok sebet szerzünk felnőtté válásunkig.
De azért az Úrtól kérd a társad, mert ha nem is megy pillanatok alatt az, hogy az Általa választott társad és Te felismerjétek egymást, de azért mégsem mindegy, hogy aztán boldogságban és hűségben éltek-e, vagy mint a kutya meg a macska… Szóval csak kérd kitartóan, minden nap! :)

Jóságos Atyám!

Hiszek abban, hogy a Te tudtod nélkül egy hajunk szála sem görbülhet meg, nem lehet tehát a véletlen műve két ember találkozása, egymásratalálása, életük összekötése sem.

A szerelem az egyik legboldogítóbb földi ajándékod, a házasság pedig olyan szentség, melyben két ember egymásnak szolgáltatja ki a szeretet szent ajándékát: a teljes és visszavonhatatlan önátadásban. Adj nekem, Istenem, olyan földi hitvest, aki társam lesz nemcsak a földi gondokban, jövőnk építésében, hanem társam lesz a hitben is, akivel együtt tanulhatunk meg szeretni – szeretni egymást, a Tőled kapott gyermekeinket, és minden felebarátunkat. Kérlek Istenem, olyan társat adj nekem, akit úgy tudok szeretni, mint ahogy Krisztus szerette az egyházat. Olyan társat adj nekem, Uram, akivel együtt életre tudjuk váltani szent Pál szerethimnuszának gyönyörű sorait. Őrizd meg őt is, engem is tisztán az oltárig, és hűségesen, a sírig. Segíts meg engem, hogy felismerjem majd őt, amikor elküldöd az életembe, és addig is taníts meg úgy szeretni, hogy majd méltó lehessek életemnek a társára, szívem utolsó dobbanásáig, sőt az örökkévalóságon át.
Ámen.

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

965 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.