Register
A password will be e-mailed to you.

A legszebb lányokkal is előfordul, hogy az életük szerelmének hitt férfi egyszer csak hátat fordít és vissza sem néz. Jó esetben tudod, hogy miért hagyott el, rosszabb (?) esetben viszont fogalmad sincs arról, miért számolta fel a kapcsolatot veled. Nincs mit tenni, viseld méltóságteljesen, hogy nem kellhetsz mindenkinek, azaz: a barátnőid vállain zokogj inkább és ne a telefonba, miközben őt tárcsázod. 
.
•    Ha visszafordíthatatlan a helyzet, ideje új élet elé nézned!
Amit tessék egy jó nagy takarítással kezdeni, ezzel jelképesen nem csak a személyes teredet tisztítod meg, hanem a lelkedet is: nincs mese, dobd ki a régi, szükségtelen kacatokat, a megunt, de még jó állapotban lévő ruháidat válogasd ki, és add oda egy segélyszervezetnek! Régi emlékek, tárgyak, amik az exhez kötődnek? Dobd ki, ha úgy érzed jónak, vagy tedd bele egy dobozba, és a dobozt rejtsd el. Ahogy enyhülnek a fájdalmak, hidd el, jó lesz elővenni azt a dobozkát és beletúrni: egy idő után már csak a jó dolgokra fogsz emlékezni vele kapcsolatban. A fájdalom ugyan nem fog gyorsan elmúlni, de enyhülni biztosan.

•    Egy komoly párkapcsolat az esetek nagy részében nincs túl jó hatással a barátaiddal együtt töltendő közös programokra, a nekik szentelt idő hosszúságára, hiszen már van egy kis „családod” akire a lehető legtöbb figyelmet szeretnél szentelni. DE ENNEK MÁR VÉGE. Végre itt az ideje, hogy a barátnőidnek, barátaidnak nagyobb figyelmet tudj szentelni! Hogy is voltak azok a régi péntek esti csajos vacsik? Tessék szépen feleleveníteni! ;)

•    Mi az, amit régóta ki szerettél volna próbálni, de olyan elfoglalt voltál, hogy sosem sikerült? Végre van elég szabadidőd, hogy belekezdj egy új hobbiba! Járj el táncolni, kirándulni!

•    A megnövekedett szabadidő és kihasználatlan gondoskodási vágyadat vezesd le! Számtalan állatmenhely kapuja nyitva áll az önkéntesek előtt: egy kis szeretet és gondoskodás a bent élő állatkáknak hidd el, hogy nagyon sokat jelent! Az önzetlen segítségtől pedig majd te is jobban fogod magad érezni.
.
•    A le nem vezetett feszültség, stressz nem jó dolog, hiszen egy idő után ki fog kezdeni: mozogj rendszeresen, próbálj ki új sportokat, egyrészt gyönyörű alakod lesz, ráadásul új embereket is megismerhetsz!
.
•    A bánatodban kialakuló étkezési zavarok nagy bajokat okozhatnak: a túl sok kaja egy idő után meg fog látszani plusz kilókban. A töménytelen mennyiségű édességtől pedig kikészül a bőröd. Rendben, hogy a csokoládéevés örömérzetet okoz, de csak mértékkel az effajta örömpótlással! A másik véglet, amikor nincs étvágyad- rendben, hogy egy idő után leolvadnak rólad a vélt vagy valós plusz kilók, de hidd el, nem fogsz jól kinézni beesett arccal és kiálló medence-csontokkal!
.
•    Vágass új hajat, próbálj ki egy új sminket, jót fog tenni az önbizalmadnak egy kis újítás, az biztos! Azonban, ha nem érzed magad késznek még egy új kapcsolatra, semmiképp se menekülj bele egy újba, csak azért, hogy ne legyél magányos és felejteni tudj! Az új kiszemelttel pedig tisztázd, mit szeretnél, hogy senkit se érjen meglepetés!
.
•    Szeresd magad! Lelkileg sokat számít, ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy- tessék a lelked és a tested kényeztetésére is nagyobb hangsúlyt fektetni ezentúl.  Járj el masszázsra, olvass érdekes könyveket, meditálj!
ÉS a legfontosabb: Ha elhagyott, az azt jelenti, hogy nem ő volt életed párja. A Gondviselés időben megszabadított egy elhibázott döntéstől, és szabaddá tett arra, hogy megtaláld az igazi Igazidat. Fogadd el, hogy utána is van élet, sőt, továbbmegyek: lehetsz boldog is. Hagyj magadnak időt, hogy kipihenhesd, lezárhasd a múltat. Ha már összeszedted magad, akkor légy nyitott és szeresd önmagad- így a boldogság is hamarabb fog érkezni!

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

250 hozzászólás

  1. vica

    Én sajnos tudom, hogy miért hidegültünk el egymástól. Lehet ezt annak köszönni, hogy külföldi munkát vállalt immár 2 éve a párom. Ez alatt az idő alatt alig jött haza, csak havonta 1-szer. Ezt a munkáltatónak lehet köszönni. Azt ugyanis elvárja a munkásaitól,hogy rendesen dolgozzanak, de haza már nem engedi őket. Egyenes következménye ennek, hogy minden kapcsolat, házasság megsínyli a hosszú távollétet. Én megbüntetném az ilyen munkáltatókat, akik a család szétrombolásához járulnak hozzá a mohó pénzimádatuk miatt. Kiváncsi lennék rá, hogy Ők 1 hónapban csak 2 napig látják e a feleségeiket? Jó lenne, ha az építőiparban erre nagyon oda figyelnének. Rengeteg váláshoz vezet és a családok nem tolerálják,hogy a férjeik idegen honban, jobb híján valahol más nőkkel elégítik ki a szükségleteiket. Mert ugye egy normális párkapcsolatot ott nem fognak úgysem átélni csak a szexuális kielégítetlen vágyaikat pótolni. Siralmas és szégyenletes, hogy Magyarországon hány család jutott erre a sorsra. Mindez megelőzhető lenne, ha sűrűbben engednék haza a férfiakat az asszonyaikhoz, barátnőikhez, egyáltalán a családjukhoz! Hát ez is egy indok a sok közül miért is tér véget egy komolynak hitt kapcsolat.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.