RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Az abortusz a legsúlyosabb bűn, minden bűnnél nagyobb – 26/36

Részlet: Dr. Glória Polo Ortiz tanúságtételéből

A hatodik parancsolatnál azt mondtam magamban: „Na végre, legalább ennél nem tudnak törvényszegés miatt szemrehányást tenni. Nem tudnak szeretőt mutatni, mert az esküvőm óta intim kapcsolatom csak egy férfival, a férjemmel volt.”

Egyszer csak megmutatják nekem, hogy minden alkalommal, amikor látszott a csupasz mellem, és szexi bikiniben mutogattam a testem, idegen férfiakat csábítottam el, amikor bámultak, bűnös gondolataik támadtak, és ezzel bűnre csábítottam őket. Ilyen egyszerű módon időnként házasságtörésbe keveredtem.

Azzal a szokásommal is, hogy asszonyoknak többször tanácsoltam, hogy csalják meg a férjüket. „Ne legyetek bolondok, toroljátok meg, meg ne bocsássátok nekik, hanem váljatok el, jobb, ha mielőbb elváltok!” Ezzel a szöveggel, és rossz tanáccsal részt vettem, illetve hibás voltam egy iszonyatos házasságtörésben.

Az életem áttekintésekor azt is tisztán felismertem, hogy a testi bűnök undorítóak. Közvetlenül a kárhozatba visznek, szigorúan kerülendők. Ma sok ember természetesnek tartja, hogy állati, és nagyon remek lenne ezt és azt a tapasztalatot egyszer kipróbálni, kipróbálni és megtudni, hogy milyen gyönyört okoz, hogy különleges orgazmushoz vezet-e.

Sokan még attól sem riadnak vissza, hogy érvként összehasonlítják állatokkal és azt mondják: „Csináljuk olyan vadul, mint a vadállatok!” A homoszexualitásra is érveket hoznak fel, hogy az természetes, Istentől van, mert bizonyított, hogy az állatvilágban is előfordul. Nem vesszük észre, hogy ezzel az állatokat tekintjük példaképünknek. Ez pedig azt jelenti, hogy elvetjük a lelket. Azt, amit Isten képmásaként adott, azaz az általa minden emberben megalkotott halhatatlan lelket, a kutyák elé dobjuk.

Sajnos életemben kiszakítottam magam Isten kezéből. Szomorúan kellett megállapítanom, hogy nemcsak tettekkel lehet bűnöket elkövetni, hanem a legtitkosabb gondolatokban is, és lelkemben súlyos bűnt követhetek el. (Ez jelenti az, hogy: „gondolattal, szóval, cselekedettel”.)

Nagyon fájdalmas volt nekem az is, hogy be kellett látnom, hogy az elkövetett bűnöknek következményei vannak, és ezek sokáig hatnak még. A házasságtörés bűne, pontosabban apám házasságtörése gyermekeinek is nagy károkat okozott, és lelküket megfojtotta. Ezért vetettem meg minden férfit, és fiútestvéreim is igazi másolatai, valódi kópiái lettek apámnak. Mindenütt azzal hencegtek, hogy ők igazi macsók, szoknyavadászok, iszákosak. Sok mindent képzeltek még magukról. Büszkén világgá kürtölték. Nem számoltak azzal, hogy gyerekeiknek milyen kárt okoznak.

Ezért láttam a másvilágon, hogy apám olyan keservesen sír. Ott tudta meg és látta, hogy a bűnét fiaira és lányaira is átörökítette. Megértette, milyen kárt okozott ezzel az isteni rendben és az Úristen teremtésében.

>> Ne lopj! – 28/36

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.