Register
A password will be e-mailed to you.

<< Függelék (kiegészítés) – 35/36

Részlet: Dr. Glória Polo Ortiz tanúságtételéből

Ima a papokért

Jézus Krisztus, Örök főpásztor! Te választottad ki szolgáidat, hogy Neked, mint papok, az evangélium terjesztésével és a szentségek kiszolgáltatásával szolgáljanak.
Vedd őket Isteni Szívedre, hogy olyanok legyenek, mint Te: szelídek és alázatosak, irgalmasak és türelmesek, szentek és buzgók, hogy lelkeket mentsenek!
Védd meg őket az ördög támadásaitól és a világ csábításaitól!
Bocsáss meg nekik, ha bűnbe estek! Adj nekik erőt, ha elgyengülnek és állj mellettük, ha meginog a hitük, és add meg nekik a hűség és az engedelmesség kegyelmét!

Változtasd őket az átváltoztatás alatt Hozzád egyre hasonlóvá!
Adj nekünk szent papokat, szent szerzeteseket és szent laikusokat, akik minden erejükkel egyházadban országodért dolgoznak!
Uram, hallgasd meg kérésünket Jézus Krisztus nevében!
Neked, örök Főpásztor az Atyával és Szentlélekkel együtt dicsőség és hála mindörökké! Ámen.
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
 
Ima az eutanázia elkövetőiért és a közreműködőkért

Gyengéd Mennyei Atyánk, kérünk, bocsáss meg az orvosoknak és orvosnőknek, akik az ellenség kiszolgálói lettek, és lehetővé teszik a halál kultúráját, amikor magukat nagy gőgjükben az élet és halál urainak képzelik, és új és öreg életeket semmisítenek meg, ölnek, könyörtelenül gyilkolnak!
Uram, bocsáss meg nekik, nem tudják, mit cselekednek!
Jóságos Mennyei Atya! Te alkottad a látható és láthatatlan világot, kérlek, bocsáss meg a politikában és közigazgatásban részt vevő nőknek és férfiaknak, akik döntéseikkel, a halál kultúrájának kísérletföldjét hozzák létre, s nagy felelősséggel tartoznak a számadás napján!
Uram, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekednek!

Irgalmas Mennyei Atya, Te vagy egyedül az élet és halál Ura, kérlek, bocsáss meg azoknak a nőknek, akik rossz tanácsra, és kétségbeesésükben a Te ajándékodat, az új életet elvetik, és az ártatlan gyerekeket, mint Heródes, megöletik! Bocsáss meg azoknak a férfiaknak, akik a felelősségteljes apaságot elutasítják, és feleségüket rábeszélik vagy kényszerítik abortuszra!
Uram, bocsáss meg nekik, nem tudják, mit cselekednek!

Mindenható Mennyei Atya! Vágyakozva várod elveszett gyermekeidet, akik fontosságukat túlértékelve önkényesen meghamisítják tanaidat, nem tartják be parancsaidat, világosítsd meg őket Szentlelked által, hogy alázattal és megbánással térjenek vissza az apai házba! Mindezt a mi Urunk, Jézus Krisztus nevében kérem. Ámen.
 
A fatimai angyal imája

Istenem, hiszek Benned, imádlak Téged, remélek Benned, szeretlek Téged.
Bocsáss meg azoknak, akik nem hisznek, nem imádnak Téged, nem remélnek, és nem szeretnek Téged!
Legszentebb Szentháromság, Atya, Fiú, Szentlélek!
Felajánlom Neked a mi Urunk, Jézus Krisztus drága testét és vérét, lelkét és Istenségét, aki a világ minden tabernákulumában jelen van, bűneink, szentségtöréseink és közömbösségünk bocsánatára, amivel megbántottunk. Jézus Szentséges Szívéért és Mária Szeplőtelen Szívéért könyörgünk a bűnösök megtéréséért.
3x Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség

Ó, jöjj Jézus!

Siettesd visszatérésed napját, hogy szívünkbe béke költözzön, és minden emberre és nemzetre kiterjedjen!
Hogy mindenki felismerje, hogy Téged az Atya küldött, akinek jönnie kell, hogy földi országát megalapítsa: A szeretet és béke birodalmát, a Szentlélek és az öröm birodalmát!
Ó, igen, Jézus, jöjj!
Várunk Rád.

Irgalmas Jézus!

Keserű keresztáldozatod emlékére mély alázattal könyörgök Hozzád és magasztallak. Alázatosan kérlek, tekints le kegyesen az egész emberiségre, add meg különösen a megátalkodott szegény bűnösöknek és a haldoklóknak a Te végtelen, felfoghatatlan irgalmadat. Ámen.
 
Ima kegyelmekért, Isten szolgája, II. János Pál pápa közbenjárására

Ó Szentháromság!

Köszönjük, hogy az Egyháznak ajándékoztad II János Pál pápát és felragyogtattad neki Atyai Szereteted gyengédségét, Krisztus keresztjének nagyszerűségét és a szeretet Lelkének fényét.

Teljesen rábízta magát végtelen Irgalmadra, valamint Mária anyai közbenjárására és Jézusnak, a jó pásztornak élő képét adta.

Példát mutatott a hétköznapi keresztényi élet szentségéről, és megmutatta a Veled való örök közösséghez vezető utat, és előttünk ment ezen az úton.

Add, hogy akaratod szerint, az ő közbenjárására azzal a reménnyel esedezzünk kegyelmedért, hogy hamarosan szentjeid körében lesz. Ámen.

/Camillo Ruini kardinális, a római egyházmegye helynöke/

Ima az új evangelizációért

Ó Istenem, Te gyengéd Mennyei Atya, kérlek, hogy a Te szeretett fiadnak, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak érdeméért, a Szentlélek adományaiért, Egyházadban országodért működhessünk és dolgozhassunk! Mutasd meg nekünk a Szentlélek által munkahelyünket szőlőskertedben! Add, hogy Érted és Országodért termékenyek legyünk! Gyümölcsöt hozó szőlőtő akarok lenni, amit Megváltónk, a valódi szőlőtőke gyógyító Szentséges Vérével táplál.
Add, hogy az Új Evangelizáció Apostolság örömhíredet a Föld legtávolabbi sarkába is elvigye! Adj szent papokat, szent szerzeteseket és szent laikusokat, akik minden erejükkel országodért és egyházadért tevékenykednek!
Ó Uram, Jézus Krisztus nevében könyörgök, hallgasd meg kéréseimet! Ámen.

Vége a könyvnek

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.