Register
A password will be e-mailed to you.

Egy papi lélek lelki kísérésének lényege az, hogy 1 éven át minden nap elmondasz valamilyen általad választott imát (pl 3 Üdvözlégyet, valamilyen litániát, stb) egy számodra ismeretlen papi lélekért – a Szűzanyára bízva, hogy kit választ számodra. A papi lélek lehet már felszentelt pap, de olyan is, aki még nem biztos a hivatásában, de érzi Jézus hívását, és hogy tudjon válaszolni rá, erősíteni kell őt imával.
Az imádat ezért a lélekért, a hivatásáért és az életszentségéért ajánld fel.


Ha elfogadod ezt a felkérést, kérlek kattints az alábbi gombra, és iratkozz fel, hogy tudjunk egymásról!

-> Feliratkozom


Papjaink nevében is köszönjük!

A "Segíts egy papi hivatást!" a magyar hívőktől kiindult kezdeményezés.
(a fotó illusztráció)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

30 hozzászólás

  1. Enikő

    Dehogynem!! Hiába próbálsz szóban meggyőzni sokakat nem sikerül( saját tapasztalatomból tudom) imádkozom értük (őket megkerülve) és láthatóan , érezhetően megváltozik az életük.

    Válasz
  2. LUCIFER

    Hol vagytok ISTEN bárányai?-fél éve már,hogy nem irt ide senki.Miért?Talán,mert nincs téma bedobva!Azzal,hogy imádkoztok még nincs semmi megoldva.Nyíljatok meg,és nyívánitssátok ki a meglátásaitokat!Annyi megoldásra váró cselekedet van.

    Válasz
  3. eszter

    imádkozom istenhez, segitsen meg minket a bajban, áldja meg a szeretteimet. áldja meg ezt a lapot.

    Válasz
  4. Enikő

    Nem a mi dolgunk ítélkezni, ők is emberek akik megpróbálnak jók lenni vagy nem. Kedves Cal kérlek olvasd el dr. Gloria Polo Ortiz könyvét amit itt is megtalálsz a tanúságtételeknél. Meglátod mi a véleménye Istennek a papokról. Az életünk szüntelen harc de nekünk jó cselekedetekkel, jó gondolatokkal kell harcolnunk, nem haraggal, undorral, tudom hogy nagyon nehéz. Én sem vagyok mai csirke ,volt hogy azután ítéltem meg másokat amit én tartottam jónak,de szerencsére elolvastam a könyvet és megértettem hogy Isten mindent lát és semmi sem marad elszámolás nélkül. De ha már itt tartunk, kinek nincs olyan gondolata vagy cselekedete ami rossz? Ezért kell a sok ima és ezért kell a sok jó gondolat és cselekedett, mert elnyomja bennünk a rosszat. Én imádkozom a papokért is.

    Válasz
  5. Benes Ferenc

    Nem minden pap pedofil!Sajnos voltak olyanok is.Ezért is kell imádkozni értük,hogy ne legyenek köztük ilyenek.A sátán nagyon erős,sajnos még olykor egy papot is le tud győzni.Ezért kell a papokat is imával segíteni ,hogy legyen erejük a gonosszal szemben.

    Válasz
  6. Metropolita

    Kedves Cal,
    úgy döntöttünk, imádkozunk érted – talán te vagy az, akit ilyen trauma ért? Engem személy szerint mélységesen megérint a molesztált gyerekek ügye, bevallom, nem biztos, hogy „keresztény módon” tudnám lereagálni, ha konkrétan megtudnék egy ilyen esetet a környezetemben. Inkább amolyan „mózesi” reakció lenne… Korántsem vagyunk közömbösek az általad említett problémával szemben! Ha valóban veled történt ilyen szörnyűség, akkor jó lenne keresztény pszichológushoz fordulnod, ha nem ismersz ilyet, jelezd, és küldünk pár nevet, elérhetőséget. És persze a szexuálisan bántott és megrontott gyermekekért imádkozunk!

    Abban azonban nem értek egyet veled, hogy tévedésben vagyunk akkor, amikor a papjainkért imádkozunk. Ők nekünk, mindannyiunk életében nagyon fontosak. Épp azért kell imádkoznunk, hogy legyen erejük ellenállni a kísértéseknek.

    Amit viszont a kiherélésről írtál, az közönséges és nagyon korlátolt gondolkodásra utal, amit minden – a hitéért szent cölibátusban élő ember nevében elutasítok és kikérek magamnak. Ha egyvalaki vétkezett ellened, akkor küzdj meg magaddal a megbocsátásért, de ne húzd rá általánosságban mindenkire, mert ez már téged minősít, és nem jó irányban… A papok többsége nagyon komoly szent életet él, erkölcsi értelemben is. Ha ők nem lennének, és nem szolgálnának minket – többek között az életáldozatukkal – a föld már élhetetlen lenne! Te is teszel másokért ennyit? Az gyógyítja a legjobban a saját sebeinket, ha mi is elkezdünk másokért élni…

    A Szűzanya áldjon! Olvass minket továbbra is
    A főszerk.

    Válasz
  7. cal

    nehogy már. inkább imádkozzatok a molesztált gyermekek lelkéért hogy feldolgozzák a traumát. és még valami ha egy „férfi” papnak megy akkor szüzességet fogad amit nem mindig sikerül megtartania úgyhogy kiherélés a legjobb megoldás. sajnos nem fogok meggyőzni senkit az üzenetemmel. majd gy napon vagy a halálotok után belátjátok hogy hibás nagyon hibás úton jártatok. még lehet váltani és a jutalom nem marad el.

    Válasz
  8. Andi

    Isten áldjon és óvjon meg mindenkit a bűntől és a bajtól!!! Ezt kívánom én mindenkinek!!!!

    Válasz
  9. Györfi Anna

    “Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban… ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban.” (Teréz anya)

    Válasz
  10. Ariel

    Kedves Marika!
    Kis Szent Teréz ünnepén különösen is köszönjük az áldásodat – mi is ugyanezt kérjük Tőle :)

    Válasz
  11. Metropolita

    Kedves Mária!

    Köszönjük! Ha lehet, kérjük, hogy regisztrálj be, és iratkozz fel a FÓRUM Imafalán a „SEGÍTEK EGY PAPI HIVATÁST” topikba.

    Köszönettel:
    Metropolitások

    Válasz
  12. Temesi Lászlóné

    Testvérek!

    Imádkozom egy papi hivatásért.

    Szeretettel Mária.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.