RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Ne ölj! – Az abortusz – 24/36

Részlet: Dr. Glória Polo Ortiz tanúságtételéből

Szerencsétlenségemre 16 évesen ismertem meg az első vőlegényemet. Akkor megint elkezdtek nyaggatni a barátnőim. Én voltam köztük a fekete bárány, mert még szűz voltam. Most, hogy vőlegényem volt, megint unszolni kezdtek. Megígértem nekik, hogy akkor teszem meg, ha lesz vőlegényem, előbb nem. Most már nem lehetett kifogásom.

Azt mondtam Estelanak: „És ha állapotos leszek, mint te?” Azt felelte: „Nem, nem, ez nem fog megtörténni, mert már vannak más módszerek is, mégpedig az óvszer.”

Az ő idejében még csak tabletták voltak, de most már nem volt probléma. Azt mondta, ad nekem 5 tablettát, a biztonság kedvéért vegyem be mind az ötöt. Ezen kívül használjunk óvszert, és meg fogom látni, hogy semmi nem történik.

Nagyon rosszul éreztem magam, hogy ezt a buta ígéretemet be kellett tartanom, de attól féltem, hogy megromlik a kapcsolatunk. És akkor, amikor megtörtént, észrevettem magamon, hogy anyámnak igaza volt, ha egy lány elveszti az ártatlanságát, magát oltja ki. Éreztem, hogy valami kialudt bennem, mintha elvesztettem volna valamit, ami már soha nem jöhet vissza, ami már többé nem hozható helyre. Barátnőim szenzációs élményről beszéltek, de bennem csak megdöbbenés, megbánás és egy rendkívüli szomorúság maradt.
.
Nem tudom, miért mondják, hogy a szex olyan jó. Nem tudom, miért mondják a fiatalok, hogy úgy szeretik. Én úgy látom, hogy ez így nem jó. Hazámban, Kolumbiában, a TV-reklámokban az óvszer biztonságát dicsérik, és a szexualitást az emberek örömszerzésre és az egoizmus kielégítésére, hatalom gyakorlására és unaloműzésre használják. Szomorú vagyok, ha ilyet látok. Ha ezek az emberek tudnák, hogy a valóságban ezek a felszínes érzések a lelket, az embert csak elkábítják, hogy nehogy eszébe jussanak a parancsolatok!

Érdekes, hogy vannak emberek, akik fiatal korukban a 68-as mozgalom követői voltak, érett korukban maguk ismerték el, hogy milyen tévúton jártak, és mennyi kárt okoztak más embereknek, még az utódoknak is.

Ami engem illet, a szüzességem elvesztése után nemcsak végtelenül szomorú voltam, hanem féltem hazamenni, mert azt gondoltam, hogy anyám észrevesz valamit. Ez után az élmény után nem tudtam anyám szemébe nézni, mert attól féltem, hogy kiolvassa belőle, mit tettem.

Haragudtam a barátnőimre, magamra is haragudtam, hogy olyan hülye voltam, és hagytam magam rábeszélni, hogy olyat tegyek, amit nem akartam, és mindezt a barátnőimtől való félelmemben tettem.

Estela tanácsai és minden óvintézkedés ellenére az első nemi érintkezés után állapotos lettem. El tudják képzelni egy 16 éves lány félelmét – állapotos! (Ezután a mondat után elcsuklik a hangja, és sír – aztán Dr. Gloria Polo folytatja)

Sok változást vettem észre a testemen. Minden félelem ellenére gyengéd érzéseket is tápláltam a baba iránt, aki bennem volt, aki sarjadt, és egyre erősebb lett.
 
Beszéltem az akkori vőlegényemmel és elmondtam neki mindent. Meglepődött és megijedt. Valahogy azt vártam, hogy azt mondja: „Akkor házasodjunk össze.” Én 16 voltam, ő 17. De azt mondta, emiatt nem ronthatjuk el az életünket, és el kell vetetni a gyereket.

És így folytatódott tovább, leverten, gondterhelten, szomorúan, igen, végtelenül szomorúan. Haragudtam Estelára, aki megígérte nekem, hogy nem történhet semmi.

Az abortusszal kapcsolatban azt mondta nekem Estela: „Ne aggódj, semmi az egész. Ne felejtsd el, hogy nekem néhányszor már át kellett ezen esnem. Először kicsit szomorú voltam, másodszor már kicsit könnyebb volt, harmadszor pedig már nem éreztem semmit.”
.
Azt mondtam neki: „El sem tudod képzelni, mi történik, ha hazamegyek, és anyám egyszer meglátja a heget. A fájdalom, amit ezzel okozok neki, megöli őt.” De ő megnyugtatott, és azt mondta: „Már nem csinálnak olyan nagy vágást. Amit láttál, az azért volt olyan nagy, mert a baba már nagy volt. Már az ötödik hónapban voltam. A tied még nagyon pici. Anyád észre sem fogja venni.”
.
Ó, testvéreim az Úrban, milyen szomorú dolog ez! Micsoda fájdalom. Úgy láttatja, és úgy elbagatellizálja a Sátán, mintha ez nem lenne fontos, jelentéktelen lenne. Mintha egy abortusz a legtermészetesebb velejárója lenne ennek az istentelen világnak. Ha egy olyan ostoba, érzéketlen ember, mint amilyen én voltam, rosszul érzi magát utána, milyen lehet egy romlatlan fiatalnak!

A gonosz azzal hitegeti a fiatalokat, hogy a szex élvezetszerzésre való, és ezért nem kell az embernek lelkiismereti problémát csinálni, és hibásnak érezni magát. Tudják, miért teszi ezt a Sátán? Miért csábítja arra az embereket, hogy ilyesmit tegyenek? Sok más okon kívül azért, mert emberáldozatokra van szüksége, mert minden abortusz a hatalmát növeli a Földön.
.
Senki nem tudja elképzelni, milyen félelmem és bűntudatom volt, mikor a kórházba mentem, messze az otthonomtól, hogy elvégeztessem ezt a magzatelhajtást. Elaltattak, de amikor felébredtem, már nem voltam ugyanaz, mint előtte. Megölték a babát, és én is meghaltam vele együtt. (Megszakítja az előadást, és ismét sírni kezd!)
.
Tudják, az Úr az „Élet könyvében” láttatta velem, amit mi földi szemmel nem láthatunk. Láthattam, mi történik, amikor az orvos az abortuszt végzi. Láttam az orvost, akinél egy olyan fogóféle volt, megfogta a babát, és cafatokra tépte. A baba teljes erejéből kiabált. Minden gyerek fogantatásakor már lelket kap, egy teljesen kész, fejlett lelket. Ez a lélek teljesen egész, érett. A lélek nem nő, mint a test. Az Isten készre teremti.

Amint az ondó és a petesejt egyesültek, egy végtelenül szép fénysugár képződik. Ez a fény olyan, mint egy nap, az Úristen és végtelen szeretetének ragyogásából fakad. Ebben a pillanatban az Isten által alkotott lélek már érett és felnőtt, ez egy képmás, és Istenhez hasonló. Ez a fiatal élet belemerül a Szentlélekbe, mely Isten szívéből ered.

A megtermékenyített nő öle megtelik ezzel a fénnyel, az Úr és az általa újonnan alkotott lélek egyesülésének ragyogásával. És ha ők (a gyilkos nő és az abortuszt végző) fogóval megfogják, és szétdarabolják ezt a gyermeket, ó, hogy harcol ez az apró lény az életéért!

Láttam, hogy megremegett és megborzongott az Úr, mikor ezek a kicsiny lelket a kezéből kiszakították. Amikor egy ilyen babát megölnek, az olyan keservesen sír, hogy az egész menny megremeg és reng. Az én esetemben, amikor megölettem a babámat, szívtépő kiabálást hallottam, hangosat és erőset.
.
Hallottam, amint Jézus nyögött a kereszten, és láttam fájdalmát e miatt a lélek miatt, és minden olyan lélek miatt, akit elhajtottak, és elvették tőle a jogot az élettől. Jézus pillantása a kereszten tele volt fájdalommal, leírhatatlanul szenvedett. Aki ezt látná, biztos, hogy soha többé nem végeztetne abortuszt. (Megszakítja az előadást, és újra sírni kezd.)
.
Kérdezem önöktől, hány abortuszt végeznek ezen a világon? Egy nap? Egy hónapban? Le tudják mérni bűneink rettentő méreteit? A tömeggyilkosság mértékét, a fájdalmat és szenvedést, amit az Istennek okozunk, neki, aki olyan kegyes hozzánk, és szeret minket, mi pedig, mint szörnyetegek egyre csak bűnözünk.

És mindaz a fájdalom, amit saját magunknak is okozunk, és életünk gonoszsága, ami minket is hatalmába kerít.

>> Az abortusz a legsúlyosabb bűn, minden bűnnél nagyobb – 26/36
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

11 hozzászólás

 1. Rózsa Gergely

  “Ezért mondom nektek: ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, és mit igyatok, se testetekért, hogy mivel ruházkodjatok. Nem több-e az élet a tápláléknál, és a test a ruházatnál?

  Nézzétek meg az égi madarakat: nem vetnek, nem is aratnak, csűrbe sem takarnak, és mennyei Atyátok eltartja őket. Nem vagytok-e ti sokkal értékesebbek náluk?

  Aggódásával pedig ki tudná közületek meghosszabbítani életét csak egy arasznyival is?
  Mit aggódtok a ruházatért is? Figyeljétek meg a mezei liliomokat, hogyan növekednek: nem fáradoznak, és nem fonnak,
  de mondom nektek, hogy Salamon teljes dicsőségében sem öltözködött úgy, mint ezek közül akár csak egy is.

  Ha pedig a mező füvét, amely ma van, és holnap a kemencébe vetik, így öltözteti az Isten, nem sokkal inkább titeket, kicsinyhitűek?”

  “Ne aggódjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? – vagy: Mit igyunk? – vagy: Mit öltsünk magunkra?
  Mindezt a pogányok kérdezgetik; a ti mennyei Atyátok pedig tudja, hogy szükségetek van minderre.

  De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek. ”

  Biblia, Máté evangélium 6. fejezet 25-33 vers (Mt. 6, 25-33)

  Válasz
 2. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Az abortusz gyilkosság, sohasem “a kisebbik rossz”. A gyilkosság és a nyomortól való félelem közül a gyilkosság a rosszabb, kimutatja a reménytelenséget, a hitetlenséget, az élet-ellenességet, az önzést, és az erkölcsi zavarodottságot.

  Válasz
 3. Dani

  Kedves Enikő szerintem az ókor, középkor nem éppen jó példa mikor a nem kívánt gyereket kidobták az utcára vagy egyszerűen megölték és elásták az abortusz nem egy új találmány és nem jó dolog de van amikor az a kisebbik rossz

  Válasz
 4. Enikő

  Szia Jeni

  Kérdeznék valamit: milyen körülmények közt éltek az ókorban, középkorban? Volt mindenből megfelelő? Lakásból, egészségügyi ellátásból, akár élelemből, hogy a luxuscikkeket ne is említsem ami a mai világunkban ” nélkülözhetetlen” a gyermekneveléshez ( a mai ész szerint ). Vagy ha ezek nélkül nem lehet gyereket nevelni akkor az őseink nem voltak elégedettek vagy boldogok? Szerintem a gyermek az érték és nem a sok vacak amit szerintünk meg kell neki adni. Miben különböznénk attól a gyilkostól aki pénzért gyilkol az utcasarkon?? Valamiben igen, abban hogy itt csak egy kimenetele van a gyilkossági kísérletnek mert az egyik fél védekezésre képtelen!!!!! Gondolj bele megtámadnak és te tudod hogy meghalsz , mozdulni sem tudsz nem tudsz elfutni vagy visszaütni. Nemrég kaptam egy nagyon szép könyvet a családok imakönyvét, nagyon szép imák vannak benne, a meg nem születettek keresztútja is, egy kis részletet kiragadnék belőle:
  Nekem nincs anyám, aki megsiratna. Én most egy asszonynak a foglya vagyok, aki meg fog öletni…..
  Nekem senki nem segít. Még az orvos is anyámnak ad érzéstelenítőt, hogy ne szenvedjen, amikor engem megölnek……..
  Senki sem érzi át tragédiámat?….
  Végül csak annyit ,nyolcadikos kamasz fiam hittanórán látott egy abortuszról filmet, hazajött szinte sírva ( egy fiú) össze-vissza csókolta egyéves kishúgát (akinek nem nagyon örült eleinte) és azt mondta de jó hogy téged nem öltek meg. Hol tűnik el ez az élet akarás, mire felnövünk???

  Válasz
 5. jeni

  nos én úgy gondolom lehet hogy az abortusz sok ember szerint rossz szerintem sem egy jó dolog de ha péltául az anyukának kell egyedül felnevelnie vagy nincs pénz a családnak akkor teljesen felesleges megszülietni annak a gyereknek mondjuk nyomorba vagy ilyesmi vagy ha a szülő megszüli de nem fog vele foglalkozni vagy például egy 16 éves lánynak még egyáltalűán nem kell egy kisbaba ne, tud vele foglalkozni azért nézzük az ilyen oldalakat is

  Válasz
 6. Mariann

  Igen. Az igaz hit hianya ami ide vezette a vilagot. Nagyon szomoru dolgok ezek.

  Nagyon sokszor azert cselekszunk hamisan, hogy a masik ember meg ne tudja, ne legyek megalazva es ilyenforman, tovabb is a
  ‘becsuletes” kepem maradjon meg az emberek elott.

  Az eltitkolt tett a legnagyobb bun, mivel ez mar szandekosan es kitervelten tortent. S kitol elunk az emberektol?
  A masik ami nagyon fontos megjegyezni minden hivonek, hogy az embertarsunk elott lehetnek titkaink, de a Teremtonk elott nem es a tetteinkert igenis szamot kell adnunk!

  En pontosan a napokban gondolkoztam el ezeken a dolgokon, a fenti cikkel kapcsolatosan es igen nagyon szomoru, hogy a mai vilagban nincs meg a szeret a tisztelet.

  Mert amikor egy ember tiszteli a szuleit es szereti, akkor nem fogja becsapni. Hiszen a szulok dolgoznak es faradtak, nem lehetnek a gyermek mellett allandoan.

  De a mai Fiatalok ezt figyelmem kivul hagyjak es csak mennek a sajat
  fejuk utan es keresik a fenyt, a tudatot.

  Pedig ezeket a dolgokat tanitotta Jezus a tudatos eletet, a lelek lakhelyet es a lelek tisztasaganak fontossagat. A megmtatta Nekunk,hogy a lelek nem hal meg, a halala utan meg megjelent es ezzel is bizonyitotta Nekunk, azert, hogy ne ketelkedjunk.

  Az igazi eros hit, a mindennapi ima, az oszinte szeretet, a tisztelet, amikor ezeket gyakoroljuk, akkor a satan nem ferkozhet a kozelunkbe!

  A masik ami nagyon fontos, hogy nem a szuleinkat csapjuk be, hanem sajat Magunkat es az Atyat. S eljon az ido amikor talan mar keso lesz,
  de a szeretet nem kivulrol jon, a szeretet Bennunk van es a szeretett nem mulik el, mint az influenza, az Oszinte szeretett eros ez Velunk szuletett.

  S ezert a szeretetert Te vagy a felelos, ez a lelkedben el, s hiaba kergeted a kulvilagi csabitast csak csalodasok sorozataban reszesulsz.

  A lelek olyan, mint 1 virag, amikor nem taplalod megfeleloen elhervad!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.