RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Akit villámcsapás ért – A hiúság

<< 6/36 – Az első visszatérés

Legnagyobb, legelviselhetetlenebb fájdalmam a hiúságom miatt volt.

Ez másfajta fájdalom volt. Ez a világi nő fájdalma volt, egy emancipált asszonyé, egy önálló, öntudatos, jogtudó szakemberé, professzornőé, akadémikusnőé, intellektuellé, egy tanult üzletasszonyé, egy olyan emberé, aki szerepet akart játszani.
 
Ugyanakkor a testem, a szépség, a divat rabszolgája voltam. Napi 4 órát töltöttem aerobikkal, masszázzsal, diétával és injekciókkal, amit ilyen téren csak el lehet képzelni.

Bálványoztam a testi szépséget. Ezért áldozatokat is vállaltam. Ez volt az életem. Egész életemet külső szépségemnek szolgálata jellemezte, csupán testkultúra volt.

> Gloria a férjével és a lányával

Gyakran mondtam, arra való a szép mell, hogy megmutassuk. Miért rejtsem el? Ugyanezt mondtam a lábamról. Tudtam, hogy formás lábam és jó alakom van.

S egyszer csak elborzadva állapítom meg, hogy egész életemet a testápolás töltötte ki. Ez volt az életem és az érdeklődésem középpontjában: saját testem szeretete.
 
S most alig van testem. Ahol a mell volt, látható lyukak voltak, különösen bal oldalt. Lábaim borzalmasan néztek ki, csupasz
csontkórók, elszenesedve, feketén, mint egy elégetett karaj. Igen, testem minden része, amit oly nagyra értékeltem és ápoltam,
elszenesedett és használhatatlan lett.

>> 8/36 – A kórházban

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.