Regisztráció


A jelszavát emailben elküldtük.

A matricadivat mindig megújul és olcsón dobja fel a lakásunkat nagyon trendi design-nal. A legeslegutolsó tendencia: öltöztessük be fridzsiderünket személyre szabott és egészen egyedi ruhába!

 

Nem találod kissé sápadtnak régi fridzsidet? Kissé sárgulnak már a sarkai, de se kedved, se pénzed lecserélni? Habár fehér, de mégis olyan csupasz… De hűtőszekrény kell, ez nem is kérdés, hűséges és ellenálló kis gépezet, már bőven megvolt a pasid előtt, sőt a kutya és a gyerekek előtt is… Nos, létezik egy könnyű, olcsó és esztétikus módszer arra, hogy kedvenc frigónk új életre keljen! Öltöztessétek fel!

A francia Valérie Damidot indított azzal, hogy a legutóbbi kiállításon a fridzsidereit felfóliázva mutatta be. A közönségnek elnyerte a tetszését ez az eredeti és modern megoldás. Külföldön az izdif.com, a Mandelia.fr és a sticker-deco.com internetes oldalakon lehet válogatni a lakberendezőnő előre méretezett hűtőszekrény fóliái közül, melyeket különböző mintákkal láthatunk. De mi itt, Magyarországon úgy kivitelezhetjük az ilyen irányú ötleteinket, hogy lemérjük a hűtőt, kiválasztjuk a képet, és digitális formában, jó minőségben – kérjünk segítséget egy grafikus barátunktól vagy a gyerekeinktől – küldjük el egy digitális nyomdába, ahol kinyomtatják egy példányban.


 
Milyen mintájú fóliát válasszunk?

Tájképet, festményt, szemkápráztatót, történelmit…? Hogyan válasszuk ki azt a képet, ami a legjobban passzol a konyhánkhoz, a lakásunkhoz, hozzánk? Először is, milyen színű a konyha? Ha fehér, akkor minden lehetséges, egy kis kép vagy a teljes felület bematricázása is. Fehérhez bármilyen matrica mehet. Ha színes a konyhád, akkor alkalmazkodni kell az alapszínéhez, ha krómozott a fridzsider, akkor inkább csak kisebb matricát javaslunk.

Milyen a lakásod stílusa? Elegáns vagy poénos? Ha ez megvan, akkor már csak a képre kell rátalálnod, úgyhogy irány az internet!
És ha egy nap belefásulsz abba, hogy mindig ugyanazt a mintát bámuld a frigódon, tudd, hogy egy mozdulat lehúzni. Ha ragasztófoltok maradnának utána, íme egy hatékony jótanács: körömlakklemosóval vagy háztartási benzinnel gyönyörűen le fog jönni az is.

Csak a hűtőszekrényre lehet fóliát ragasztani?

Már a kérdésből jön a válasz: nem! Ragaszthatunk falra (!!!), laptopra, mosógépre is. Határ a fantázia :)

Támogatás

Kérjük, támogasd munkánkat, mert

> a metropolita.hu önfenntartó
> és semmilyen külső támogatásban NEM részesül

Ft
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 1000Ft

Hasonló cikkek

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.