Register
A password will be e-mailed to you.

A számítógépet használó emberek 60 százaléka egyes izomcsoportjait és ízületeit túlterheli, ami már panaszokat is okoz náluk. Az alábbi, íróasztal mellett végezhető gyakorlatokat te is elvégezheted.

1. Magastartásban terpeszd az ujjaidat, majd ereszd le a karodat mellső középtartásba, és néhány másodpercig tartsd előrenyújtva.

2. Nyomd a jobb tenyeredet a bal kézfejedre, hogy a bal alkarod megfeszüljön. Ismételd ugyanezt a másik oldalon, majd nyomd egymáshoz a két kézfejedet.

3. Egyenes derékkal a széken ülve nézz hátra a jobb vállad fölött, azután lassan fordulj a bal vállad felé, majd előre. Bólints lassan háromszor, csóváld a fejed ugyancsak háromszor, végül nyújtogasd a nyakad, mintha a válladra akarnád hajtani a fejed.

4. Told előre a csípőd, fordulj hátra előbb az egyik, majd a másik oldalon, a karodat vesd át a szék támláján, hogy megfeszüljön a hátad.

5. Nyomd előre az állad, hogy megfeszüljön az állkapcsod és a nyakad.

6. Ülő helyzetben páros vállkörzés előre, majd hátra, azután váltakozva emeld a vállad a füledhez, és ereszd le.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.