RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

210.jpg

Tekintetem pásztázza a csodás hegyeket, zöldellő völgyeket, réteket. A hegyek tövében juhász kíséri jak csordáit. A csúcsokon hatalmas kolostorok égbenyúlóan szelik a felhőket. Rinpócse üldögél a domb tövében tanítványaival. Csukott szemük, nyugodt, csendes meditációról tanúskodik.

113.jpg

Fülükbe a táj írja halk zenéjét. A hűvös szellő már jelzi a tél közeledtét, a patak csörgedezése pedig tiszta nyugalmat áraszt. A kolostor konyháján már készül a jakvajas tea, mely a meditálás fénypontja. A nap már lassan lenyugszik a hegy mögött. A pásztor betereli jak nyáját a tanyára. A falu népe pihenni készül.

28.jpg
A papok és tanítók visszatérnek a kolostorokba. A tibeti nebulók pedig haza vándorolnak szüleikhez. A családok a könnyű étkezés után nyugovóra térnek. Tibetben megszólalnak a harangok. A friss hegyi szellő álomba ringatja a bhutániakat, a jakcsorda is álomba szenderül. A Potala sötétségbe borul. A kolostor felett előbukkannak a kristálytisztán tündöklő csillagok. A mesés Tibet gyönyörű színekben pompázik.


Nyaralj személyre szabott árajánlattal! Regisztrálj, és nyerj mellé egy wellness hétvégét is!

bud.jpg

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések