Register
A password will be e-mailed to you.

A szociális munkások egy 3 éves kislányra bukkantak, akit gyakorlatilag kutyák neveltek, mivel alkoholista anyja teljesen elhanyagolta.
A kislány anyja házában négykézláb, meztelenül közlekedett, csontokat rágott a kutyákkal, és ha hideg volt, hozzájuk bújt oda. Az orosz kislány, Madina, mindössze két szót ismer – az igent és a nemet -, és a kutyákhoz hasonló módon morog, ha emberek közelítenek felé, adta hírül az orosz média.

Az Oroszország középső részéből származó Madina meglehetősen mostoha körülmények között nevelkedett élete 3 évében – a helyi gyerekek kerülték őt, 23 éves anyja, Anna pedig élete nagy részében teljesen elhanyagolta, tudomást sem vett róla.
Például amikor Anna az asztalnál evett, megengedte a lányának, hogy ő a földön, a kutyákkal együtt egyék. Anna sokszor tűnt el és sokszor volt annyira részeg, hogy nem tudott gyermekéről gondoskodni.

Az egyik szociális munkás szerint: "A gyermek nagyon kedves, de mindezidáig nélkülözte a szeretetet és a törődést, kivéve, amit a kutyák adtak neki.
Amikor az anyja dühös volt rá, a kislány elmenekült otthonról, de senki sem volt hajlandó játszani vele a játszótéren. Alig néhány szót ismert, és mindenkivel verekedni kezdett.
.
Így a kutyák lettek a legjobb barátai. Velük játszott, és velük aludt, amikor hidegre fordult az idő télen."
.
Madina apja nem sokkal a születése után elhagyta az anyját, aki emiatt fordult az alkohol felé, állítják a szomszédok.
Gyakran hívta meg magához alkoholista barátait, teljesen figyelmen kívül hagyva kisgyermekét.
.
Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, Anna állítólag azt mondta: "Igenis gondoskodom a lányomról!"
Az orvosok szerint a kislány szellemileg és testileg is egészséges, a történtek ellenére.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.