Register
A password will be e-mailed to you.

Vass Brigitta (nevezzük így) 33 éves. Ápolónő, 2 gyermek édesanyja. Ő az élő bizonyíték rá, hogy plasztikai sebészek nélkül, pusztán életmódváltoztatással milyen áttörően meg lehet változtatni a testet.

Nagyon lelkesítő a története. Sokat tanulhatunk belőle!

Brigitta évekkel ezelőtt rengeteget gyötrődött. Az élete olyan volt, mint másoké: egyszer fent, egyszer lent. Sikeresen vészelte át a kudarcokat, verekedte át magát az akadályokon, de házassága felbomlása után már nagyon nehezen találta meg a visszautat.

"Elveszettnek éreztem magamat. Tudtam, hogy szükségem van valamire, de nem tudtam mire, és hogy hol kezdjem el." Szerencsére a hugom észrevette a "lecsúszásomat", és fülön ragadott. Összeállítottunk egy napi programot – és mivel nem volt férfi, akire figyelnem kellett volna, így valahogy teljesen belemerültem a "programba". Most végre magammal foglalkoztam, de úgy, hogy teljesen abbahagytam az önsajnálatot, magamban megbocsájtottam az ex-férjemnek, és lezártam a múltat. Átgondoltam az életcéljaimat, és az életmódomat, és a változtatás mellett döntöttem."

Attól a naptól fogva Brigitta naponta 6-szor evett, de nem csokit, kekszet, és húst, hanem zöldségeket, gyümölcsöket, és rengeteg folyadékot vett magához. Úgy határozott, hogy mindennap fog mozogni, és minden nap fegyelmezetten lefutott 4 kilómétert.

A gyerekei lelkesen támogatták, mellette görkorcsolyázva. "Ha esett, ha fújt, mentünk. Nem is tudom, hányszor akartam feladni és abbahagyni. Az is gyakran megesett, hogy futás alatt végig azon töprengtem, hogy hazafelé menet bemegyek a boltba, és veszek egy tábla csokit, és befalom. Ám, amikor pihegve leálltam, valamelyik gyerek rámszólt: "Anya, ne állj le, már nincs sok!" Tudtam, hogy ha egyszer leállok, akkor máskor is meg fogok állni, végül abbahagyom. Jól ismertem magamat. De úgy gondoltam, itt az ideje a lustaságot végleg száműzni a szótáramból. Elkezdtem érezni a levegő illatát, felfigyeltem a fák susogására, színeire. Csodálatos folyamat volt."

"Már néhány héten belül változni kezdett a testem. A kollégáim nem akarták elhinni, hogy ilyen rendkívüli eredményt értem el, kértek, hogy nekik is segítsek. Ez az életmód változtatás a legfontosabb döntés volt az életemben. Ma jobban néz ki  a testem, mint valaha, és összehasonlíthatatlanul jobban érzem magam a bőrömben. Fittnem érzem magam. Ráadásul a személyiségem is megerősödött, és a dolgaim, az időbeosztásom és a lelki egyensúlyom is helyrebillent."

/A kép illusztráció/

Mit javasol az életmód szakértő?

1. Határozd el, hogy megváltozol. Tűzz ki egy 12 hetes intervallumot.

2. Nevezd meg és írd le azokat az okokat, amiért meg akarsz változni

3. Álmodozz arról, mit szeretnél elérni a 12 hét alatt. Jegyezz fel ezen belül kisebb határidőket rész-célokkal.

4. Nevezz meg 3 cselekvési mintát, ami akadályoz, és amit megszüntetsz. Jegyezd le őket.

5. Nevezz meg 3 olyan új cselekvési mintát, ami hozzásegít célod eléréséhez – ezeket is írd le a papírra

6. A 12 hét alatt minden reggel és este olvasd el a leírtakat.

7. A 12 hét alatt minden nap sportolj és kövess egy egészséges diétát. Elsősorban az ételek minőségén változtass.

7. Kezdj bele a 12 hétbe, és koncentráltan és fegyelmezetten vidd végig a napi edzéstervedet és étkezz egészségesen!

>> folytatás következik: Javasolt mozgásformák és étrend

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.