RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Kevin Costner is csatlakozott a korábban leszerződött Ben Affleckhez és Tommy Lee Joneshoz a világgazdasági válság jelenségeit tükröző első hollywoodi produkcióban.
.
A The Company Men független stúdiómunka lesz, amelynek forgatása áprilisban kezdődik Bostonban. A forgatókönyvet a Vészhelyzet és Az elnök emberei tévéepizódokat jegyző John Wells írta, és ő ül a rendezői székben is – számolt be róla a Variety.

Affleck menő vállalati menedzsert alakít Porschéval és hatszámjegyű fizetéssel, akit egyszer csak lapátra tesznek.
Jóindulatú sógora, Kevin Costner ad neki munkát építőipari cégénél. Tommy Lee Jones a vállalkozás társtulajdonosát játssza.

Costner és Jones egyébként maguk is rendezésre készülnek. Costner a The One című kalandfilmet szeretné tető alá hozni, amelynek szkriptjét együtt írta Michael Blake-kel, a Farkasokkal táncoló forgatókönyvírójával. (Costner ezért a filmért kapta rendezői Oscar-díját 1991-ben.)  

Tommy Lee Jones pedig éppen finanszírozókat keres Islands in the Steam című filmjéhez, aminek forgatókönyvét Ernest Hemingway novellája nyomán írta. A filmet Javelina Film Co. elnevezésű produkciós cégével kívánja leforgatni.  

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.