Register
A password will be e-mailed to you.

210.jpg

Tekintetem pásztázza a csodás hegyeket, zöldellő völgyeket, réteket. A hegyek tövében juhász kíséri jak csordáit. A csúcsokon hatalmas kolostorok égbenyúlóan szelik a felhőket. Rinpócse üldögél a domb tövében tanítványaival. Csukott szemük, nyugodt, csendes meditációról tanúskodik.

113.jpg

Fülükbe a táj írja halk zenéjét. A hűvös szellő már jelzi a tél közeledtét, a patak csörgedezése pedig tiszta nyugalmat áraszt. A kolostor konyháján már készül a jakvajas tea, mely a meditálás fénypontja. A nap már lassan lenyugszik a hegy mögött. A pásztor betereli jak nyáját a tanyára. A falu népe pihenni készül.

28.jpg
A papok és tanítók visszatérnek a kolostorokba. A tibeti nebulók pedig haza vándorolnak szüleikhez. A családok a könnyű étkezés után nyugovóra térnek. Tibetben megszólalnak a harangok. A friss hegyi szellő álomba ringatja a bhutániakat, a jakcsorda is álomba szenderül. A Potala sötétségbe borul. A kolostor felett előbukkannak a kristálytisztán tündöklő csillagok. A mesés Tibet gyönyörű színekben pompázik.


Nyaralj személyre szabott árajánlattal! Regisztrálj, és nyerj mellé egy wellness hétvégét is!

bud.jpg

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005