Register
A password will be e-mailed to you.

Kevin Costner is csatlakozott a korábban leszerződött Ben Affleckhez és Tommy Lee Joneshoz a világgazdasági válság jelenségeit tükröző első hollywoodi produkcióban.
.
A The Company Men független stúdiómunka lesz, amelynek forgatása áprilisban kezdődik Bostonban. A forgatókönyvet a Vészhelyzet és Az elnök emberei tévéepizódokat jegyző John Wells írta, és ő ül a rendezői székben is – számolt be róla a Variety.

Affleck menő vállalati menedzsert alakít Porschéval és hatszámjegyű fizetéssel, akit egyszer csak lapátra tesznek.
Jóindulatú sógora, Kevin Costner ad neki munkát építőipari cégénél. Tommy Lee Jones a vállalkozás társtulajdonosát játssza.

Costner és Jones egyébként maguk is rendezésre készülnek. Costner a The One című kalandfilmet szeretné tető alá hozni, amelynek szkriptjét együtt írta Michael Blake-kel, a Farkasokkal táncoló forgatókönyvírójával. (Costner ezért a filmért kapta rendezői Oscar-díját 1991-ben.)  

Tommy Lee Jones pedig éppen finanszírozókat keres Islands in the Steam című filmjéhez, aminek forgatókönyvét Ernest Hemingway novellája nyomán írta. A filmet Javelina Film Co. elnevezésű produkciós cégével kívánja leforgatni.  

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.