Végtelenül cuki! Sündisznó - tüskék nélkül!

Gondolkoztál már valaha azon, vajon mi lehet a csigaház belsejében? hogy hová fér oda be a csiga…? Vagy hogy hová húzza be a nyakát a teknős, és mi lehet a páncélja alatt?
Ha szereted az efféle "természeti rejtvényeket", akkor most készülj fel, mert leleplezzük az egyik leggyötrőbb titkot, a kérdést, ami valószínűleg évek óta nem hagy aludni -

Vajon hová göbölyödik a sündisznó, és hogyan is nézhet ki valójában, tüskék nélkül?


Ő Spud - a tüskék nélküli sündisznó. (Az abszolútmegzabálom kategória győztese!)

Ismerd meg Spud-ot, aki teljesen zavarba hozta a Buckinghamshire-i állatkórház dolgozóit. Amikor ugyanis taval augusztusban behozta őt valaki, aki a kertjében talált rá, azonnal elvégeztek mindenféle bőrtesztet és biopsziát, de semmilyen magyarázatot nem találtak arra vonatkozóan, miért néz ki úgy, ahogy.


Naponta megfürdetik langyos vízben, és kap babaolajos masszázst is

A kórház vezetője szerint: "Nagyon boldognak látszik, és minden olyat csinál, amit a sündisznók szoktak. Nagyon szeretnénk, ha végre valaki előállna valami ötlettel, hogy mi is okozhatja ezt a szokatlan problémát, és egy megoldással, hogy hogyan lehetne kezelni, legyen szó homeopátiáról vagy más, természetes gyógymódról."
Mr. Stocker hozzátette: "Becsléseink szerint Spud legalább 3 éves, de azt nem tudjuk, hogy így született-e vagy később alakult ki nála ez a bőrprobléma. Attól tartunk, hogy télen egyszerűen megfagyna, ezért nem kockáztathatunk, nem merjük elengedni őt.
A vicces az egészben, hogy éppen van egy kopasz mókusunk is…"

A dolgozók azt gyanítják, hogy Spud képes lenne újból tüskéket növeszteni, mivel a bőre alatt találtak egyet, de azt el kellett távolítaniuk.

A sündisznók nagyban támaszkodnak a tüskéikre. A tüskék üreges szőrszálak, amelyek megszilárdulnak a keratintól - a sünik ezzel védekeznek a támadóik ellen, és összegömbölyödve tudnak elszigetelődni a világtól.
Extrém stressz vagy betegség hatására előfordul, hogy elveszítik néhány tüskéjüket, és a képességük, hogy egy kis kompakt labdaccsá gömbölyödjenek össze, csökken.

Forrás: Daily Mail

A fotókat Jeff Moore készítette. Honlap: www.jeffmoorephoto.com

  1. Harc nélkül elsatnyulunk…

A boldog házasság titkait kutatja a néhai Kopp Mária és Skrabski Árpád A boldogságkeresés útjai című könyv, amely őrületesen újszerű a régimódiságával!

“Ebben a modern korban, amiben élünk, megtanultuk az atomenergiát tisztelni, de még mindig oly keveset tudunk arról, hogyan kell fejleszteni és kihasználni az ima erejét.”

A volt melegpornó színész úgy írta le saját, személyes utazását a San Francisco-i Castro Negyed underground világának legsötétebb bugyraiba, mint akit „Elnyelt a Sátán” - mélyinterjú.

Catholic Gregorian Chant Hymns

„Ha legalább egyvalaki mellettem állt volna!” Oda kellene állni a többnyire komolyan vívódó nő mellé, és ítélkezés vagy moralizálás helyett abban segíteni, hogy elfogadja az anyaságát, és közben ne kerüljön lehetetlen helyzetbe.”

MINTHA ÉLNE..! Az elmúlt évben számtalan alapos szakértői vizsgálat történt, ami megállapította: semmiféle hamisítás nem történt.

Joe Jordan a világ egyik legnagyobb földönkívüli kutatással foglalkozó intézetének munkatársa immár 20 éve foglalkozik az UFO tapasztalatok tanulmányozásával. A videóból megtudhatjuk, hogy kik vagy mik ezek az úgynevezett földönkívüli lények, és mit keresnek a metropolitán.

Sátánista szakköröket terveznek az amerikai állami iskolákban

„Halálod után kinyilatkoztatja és megmutatja az Úr Jézus, hogy valóban az Ő eszköze voltál, és engesztelő áldozata. És én megmutatom, hogy az enyém voltál és az Úr Jézus leghatalmasabb akaratából történt és fog történni minden. Nagy szándékainak megvalósításához téged használt.”

„Tiszteld ezt a sebet, s bármit kérsz e sebre való hivatkozással, megadom neked. Mindazok, akik tisztelni fogják vállsebemet, kegyelmet, irgalmasságot nyernek.”

METROPOLITA KÖZÖSSÉGHa elfelejtetted a jelszavad, katt ide!

Regisztrációhoz kérjél meghívót az email címed megadásával!


Meghívó kérése
 
 
A Fórumozáshoz jelentkezz be az oszlop tetején!
"Novum non est, apud Hungaros esse praeclara ingenia!"

Azaz: nem újdonság a magyaroknál, hogy köztük a fényes elmék tündökölnek.
Erasmus
 
Cikkeinket a következő oldalak szemlézik:
RSS24    Hirlapom