Register
A password will be e-mailed to you.

<< házilag elkészíthető hajsamponok

A hajápoló szerek segítségével kiválóan elpalástolhatóak és karban tarthatóka következő problémák: a zsíros, a széttöredezett, a gyenge szálú és a fakó haj…
Nagyon jó hatású ez a gondozás, használjuk ki, remekül kiegészíti a sampon, a balzsamok és a szérumok hatásait…

Vegyük hát a tuti receptet arra az esetre, ha:
> a hajad könnyen zsírosodik:

Fertőtlenítened és egészségesebbé kell tenned a fejbőrődet, plusz meg kell szabadítanod a korpától, ami megkeserítette eddig az életed

Ezt csináld: Keverj össze 4 nagykanál agyagport (ez eltávolítja a zsírosságot és a koszt), ehhez adj hozzá 2 nagykanál olivaolajat, majd 2 csepp kakukkfű olajesszenciát (kitűnő fertőtlenítő, és remekül erősíti a hajszálakat).
.
Vidd fel ezt a "hajmaszkot" a teljes hajfelületre, és hagyd rajta kb 20 percig, majd mosd le az egészet kímélő samponnal.
.
> A hajszálaid összetöredeztek, és a végei kettéválnak:
ez esetben a hajszálaidat belülről kell táplálni.
.
Ezt csináld: Mixelj össze 5 nagykanál folyékony mézet – hogy erőt és energiát adj a hajszálaknak – 5 nagykanál olivaolajjal összekeverve.
.
Előbb jól dolgozd össze a két alapanyagot, majd kend fel a hajad egészére. Hagyd fent 3 percig, aztán mosd le egy hagyományos hajsamponnal.

> Ha gyenge szálú és fakó a hajad:
A buli célja: életet és fényt adni a hajadnak!

Ezt csináld: keverj össze egy nagykanál természetes argan olajat (belülről táplál, restrukturál, és regenerál) egy kanál ricinusolajjal (szuperül visszadja a hajad tónusát, és serkenti a növekedést), adj hozzá még egy kávéskanál jojobaolajat (táplál, rehidratál, és lágyít).

Hagyd a hajadon a keveréket 20 percig, majd mosd át a hajad hagyományos samponnal.

Figyelem! A fent említett különböző növényi olajokhoz gyógyszertárakban és bioboltokban lehet hozzájutni.
  
Használati utasítás: Tartsd be pontosan a hajpakolások előírt hatóidejét, hogy az aktív hatóanyagok ki tudják fejteni a hatásukat a hajszálat sejtszerkezetében, és – főleg! – a fejbőrben: itt aktiválódik a microcirculáció és ez befolyásolja a haj egészének állapotát!

>> az öblítésről

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.