Register
A password will be e-mailed to you.

Idén tavasszal végre szabadjára engedhetjük romantikus, tündés, legszívesebben csipkékbe, virágba és habos fodrokba képzelt énünket – ugyanis ez a bájos női megjelenés újra divatba jön!

Egy kicsit eltávolodtak a tervezők a szexis-domina és vagány-emancipált nőideáltól – tavasszal ismét a romantikáé és a törékeny nőiségé a főszerep!
A szezonban Nina Ricci kollekciója az egyik legmehatározóbb, ami a tündérmesés trendet illeti – puffos ujjakkal, földet súrolsó uszályokkal és apró, finom, bájos részletekkel teszi ellenállhatatlanná ezeket a végtelenül romantikus darabokat.
Nina Ricci mellett Roberto Cavalli, a Dolce&Gabbana és a Chanel kifutóin is találkozni tündés ruhakölteményekkel.

Nyilván, nem ebben fogsz leugrani a piacra krumpliért – viszont estére vagy különleges alkalmakra nagyszerű választás lehet! Ha csak részleteit ragadod ki, napközbeni viseletté is varázsolhatod – például egy puffos ujjú virágos felső egy szakadt farmerral és tűsarkúval vagy egy libbenős-csupa selyem szoknye egy egyszerű felsővel remek szett!

LÁSSUK A KOLLEKCIÓKAT!

NINA RICCI

 ROBERTO CAVALLI

CHANEL

 

 

 

DOLCE&GABBANA

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.