Register
A password will be e-mailed to you.

Mint minden nő, mi is és Te is imádjuk a táskákat. Nincs is annál jobb, mint amikor minden színben és méretben fellelhetőek a ruhatárunkban. Ugyanezt állítják a hollywoodi sztárok is, csak nekik azért jobb, mert az összes márkás darab megtalálható a gardróbjukban.
Nekünk csak utánozni kell őket, és megtalálni a szebb darabokra leginkább hajazó tatyókat.

1. Kicsi fekete

 

Reese Witherspoon kistáskájában túl sok minden nem fér el, valószínűleg tartalmaz egy vaskos bankkártyát, egy vörös rúzst és egy mini púdertükröt. A szép színésznő, miközben kiszállt a kocsiból rájött, hogy otthon felejtette a papírzsebkendőjét, így vagy vissza kell fordulnia, vagy kénytelen lesz kérni a portástól.

Tori Spelling eléggé bohókásan fest 80-as évekbeli szakadt táskájával. Leginkább úgy néz ki, mintha elfelejtette volna, hogy éppen jógára megy. Mindegy, majd a helyszínen úgyis észre fogja venni, hogy a polifoam-ot a nagyobb táskájában hagyta.

2. Közepes szegecses

 

A pálcika vékony Amanda Bynes túl sok mindent nem rejtett el közepesen nagy táskájában, ugyanis a tatyó üresen tátong. Ha cseréltek volna Tori Spellinggel, akkor most mindketten megtalálnák amit kerestek: a jóga szőnyeget vagy a kocsi kulcsot. Amanda táskája egyébként ultra trendi, ugyanis tele van csatokkal és szegecsekkel és nemcsak kézben, de még vállon is hordható.

Tyra Banks hirtelen nem tudja, hogy most megüsse a paparazzókat a nagy táskájával, vagy mosolyogjon nekik. Végül az utóbbit választotta, mert féltette márkás, kézi táskáját, hogy esetleg megsérülhet. A gömbölyű modell nagyon csinos egyszerű fekete szerelésében és fekete, arany betétes táskájában.

3. Kézi retro

 

Jennifer Love Hewit úgy fogja táskáját, mintha egy szellemet rejtegetne benne. Kissé ideges is, mert rájött arra, hogy a rossz táskáját vette magához, azt, ami egy cseppet sem passzol a mai ruhájához.

Jessica Alba most kapcsol, hogy nem a kisbabáját szorítja magához, hanem ultra trendi táskáját, ami tökéletesen passzol hasonlóan kék nadrágjához. A kézi táska modern, mű kígyóbőrből van és sötét kékre van festve.

4. Nagy praktikus

 

Agnes Deyn sosem tudja, hogy hol ébred másnap, ezért inkább magával viszi az összes holmiját. Nyugodt lehet, hiszen mindene belefér ebbe az óriási, kék táskába. A legjobb az egészben, hogyha elkapja az eső még be is állhat alá, ugyanis a táska még sátornak is kiválóan alkalmas.

Kate Winslet manapság szinte mindegy, hogy mit vesz magára, mert úgyis csinos. A leginkább fekete színt kedvelő színésznő most beújított egy hatalmas, barna táskát is. Hogy vajon miért megy ebben a Jay Leno show-ba, nem tudjuk. Lehet, hogy magával vitte az össze jövő évi forgatókönyvét, hogy mindegyikből egy pár sort felolvasson.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.