Register
A password will be e-mailed to you.

Itt az idő, hogy végre a fürdőszobában is kifejezésre juttasd az egyéniségedet! Remek lehetőséget ad erre BMood által jegyzett színes, virágos mosdókagyló kollekció!

A számtalan különféle minta között kedvedre válogathatsz, ráadásul a tervezők a minták kialakításakor odafigyeltek arra is, hogy lehetőleg a régi-meglévő bútorokkal minél inkább harmonizáló darabokat tervezzenek. A fehér alapon színes minták a legtöbb fürdőszobába beilleszthetők, és a meglévő helyiséget ezzel az egy "cserével" máris üdévé és modernné varázsolhatjuk!

Ezeket a mosdókat amúgy alumíniumból készítik, majd fehérre festik, a virág- illetve az absztrakt mintákat pedig kézzel festik rá. A BMood a kagylókhoz illő kiegészítőket is árul.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.