Register
A password will be e-mailed to you.

Tudósok megállapították, hogy nincs egészségesebb a nyers ételeknél. A földön élő 700 000 élőlényfaj közül az ember az egyetlen, aki főtt ételt fogyaszt. De valójában nekünk is kizárólag nyers ételeket szabadna fogyasztanunk?

Kollath Werner német orvos és táplálkozástudós kifejlesztette azt a módszert, amivel a leginkább teljes értékű táplálékot tudjuk bevinni a szervezetünkbe.

A Kollath-reggeli csoda receptje
.
Még este 1 dl vízben (nem tejben!) 30-40 grammnyi (3-4 evőkanál) búza- vagy rozspelyhet (+ szezám- és lenmagpelyhet) áztass be. Az éjszakai erjedés közben vegyi átalakulás megy végbe a beáztatott anyagban. Ennek tulajdonítható a Kollath-reggeli tápértéke.
.
Szintén még este áztass be kevés vízbe kb. 15 gramm mazsolát, vagy másfajta vágott aszalt gyümölcsöt: fügét, szilvát, körtét, datolyát stb. Reggel a kettőt egy edénybe öntsd össze és apríts vagy reszelj bele 1 almát (kb. 100 g) vagy más gyümölcsöt (eper, cseresznye, szilva, barack) a vidék és évszak szerint. Adj hozzá két evőkanál mákot, egy kiskanál mézet, 1 evőkanál apróra vágott diót (mogyorót, napraforgót stb.) vagy mandulát, ezenkívül 1-2 kanál citromlevet.

Kész is a tápláló reggeli.

Mik a speciális reggeli jótékony hatásai?
.
1. Nem terheli túl a gyomrot, csak legalább 4 órán át van jóllakottság érzet.
.
2. Normális testsúlyt biztosít. A kövérek fogynak anélkül, hogy éhesek lennének addig, míg jön az ebédidő. A túl soványak pedig híznak és emésztőszerveikben is javulást észlelnek.
.
3. Megszűnik a székrekedés.
.
4. Ez a típusú reggeli méregtelenít, ezért elmúlik a fáradtság.

5. Nő a fizikai és szellemi teljesítőképesség.

6. Javul a közérzet, amely a biológiai egyensúlyból következik.

7. Nem kívánod többé a kávét, a cigit vagy az alkoholt.
.
8. Nő a koncentrációképességed, mivel az emésztőszerveid nincsenek túlterhelve.
.
9. Javul a véred összetétele, a koleszterinszinted pedig csökken. A jobb vérkeringés megszűnteti a bőrbetegségeket (ekcéma, kelés, pikkelysömör)
.
10. A haj regenerálódik, rugalmassá válik.
.
11. A köröm fényessé válik, nem lesz törékeny.
.
12. A fogaid javulni fognak, az ínysorvadás mértéke csökken.
.
13. A csontvázad megerősödik.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

4 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.