Register
A password will be e-mailed to you.

Mindig is vágytál egy játékhasnyálmirigyre? Vagy egy ölelgethető vesére? Netán a csemetéd hisztizik, hogy plüss petefészekkel szeretne játszani?

Bevallom, én egész lázba jöttem, amikor megláttam ezeket a cukiságokat: a kedves, színes plüssfigurák nem csak eredeti kiegészítői lehetnek fásult, szürke otthonunknak, de a gyerekek is imádni fogják – különösen azok, akik orvosnak készülnek… No meg ki tudja, mikor jön jól egy puha tüdő a délutáni szundizáshoz…

Az amerikai cég, aki a játékokat gyártja, azért került amúgy legutóbb előtérbe, mert az egyik figura, nevezetesen a méh petefészkekkel, fulladást okozhat a kisebb gyerekeknél. A petefészek ugyanis levehető, és ez nem felel meg az előírásoknak. A cég képviselője elmondta: már megtették a szükséges intézkedéseket, és minden játékuk biztonságos. Szívesen kicserélik azokat a játékokat, amik a hibás sorozatból valók; mert számukra a legfontosabb a vásárlók biztonsága és igényes szórakoztatása.
Az anatómiai játékokat amúgy egy gyűjthető sorozatnak tervezték, és 8 belső szervből áll. Különféle kiegészítőket is gyártanak, például belső szerves kitűzőket, pólókat, matricákat.

A piros szív, a kék agy, a hasnyálmirigy, a méh, az epehólyag, a sárga máj, a tüdő és a cuki lila vese mind-mind puha – és most már maradéktalanul – biztonságos anyagból készült.
A gyártó weboldala: www.iheartguts.com

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.