Register
A password will be e-mailed to you.

Az állatbőr mintákért minden szezonban rajonghatunk – egyszerűen nem mennek ki a divatból! Persze, ma már senki sem hord vagy használ valódi állatbőrből vagy -prémből készített holmikat, éppen ezért a tervezők és a készítők is a kópiák széles választékát tették elérhetővé.
Ha eddig azt gondoltad, csak a sálad, a cipőd vagy a mellényed lehet "állati", kapaszkodj meg: mostantól szinte a lakásod bármely pontját is a dzsungel lakóinak bőrébe bújtathatod!

Krokodil, kígyó, zebra, leopárd, tehén vagy zsiráf a favoritod? Dobd fel velük az otthonodat, a játékos, néhol meglepő, de annál trendibb megoldásokkal. Körülnéztünk a nemzetközi trendek között – lássuk, mik 2009 legstílusosabb megoldásai!
Az első részben a nappalit és a lakás egyéb helyiségeit vettük számba, most lássuk a fürdőszobát!
 

Falak

CSEMPE A legegyszerűbb módja, hogy egy kis szafari-érzést csempéssz az otthonodba az, ha a fürdőszobád vagy a konyhád falát állatbőr-mintás csempével díszíted. A leopárd, zebra vagy kobra mintákkal kiemelheted a helyiség fontosabb elemeit, vagy a fehér alapba beépített csíkként önmagában is nagyon mutatós. (Settecento, Steuler-Fliesen)

MOZAIK Nagyon eredeti az apró mozaikdarabokból felépített csempe-dizájn, ahol nem valódi, hanem kis elemekből felépített állatbőr "imitációkat" láthatunk; az összhatás a vadonba repít, miközben a minta teljesen kreatív és egyedi. A mozaik, természetéből fakadóan "lélegzik", "hullámzik", sokkal pezsgőbb, mint bármely más burkolóanyag.
A mozaik-megoldást nem csak a fürdőszobában alkalmazhatjuk – a már említett "elevenségéből" adódóan bátran burkolhatjuk vele a lakás többi helyiségét is! (Bisazza)

Fürdőszobai kiegészítők

PULT Ha eddig még észre sem vetted a fürdőszobai pult jelentőségét, ezzel a dizájnnal biztosan nem fogod többé szem elől téveszteni. Az állatminta beépítése különösen elősegíti a kontraszt becsempészését a fürdőszobai dekorodba, az állat- és növényvilág harmonikus egységét megteremtve. (Kohler)

MOSDÓKAGYLÓ Az etnikus hatású állatbőr mintás mosdók igazán exkluzívak, bármelyik fürdőszoba díszei lehetnének. A megfelelő formaválasztással még inkább ki lehet emelni az állati jelegzetességeket. (Vitruvit)

TÜKÖR A fürdőszoba egyik legkényesebb területe a tükör és környéke. Itt mosunk kezet, itt ellenőrizzük a frizuránkat, de ez az a hely, ahol sminkelni is szoktunk – mondhatnánk, a tükör a fürdőszoba központi eleme!
A tükröt keretezheti például kígyóbőr, ez esetben stílusos kiegészítője lehet egy kígyóbőr mosdónak.
A tükör előtti mosdóról már volt szó – viszont azt még nem említettük, hogy magát a mosdót körülölelő bútort is lehet állatmintával burkolni. Sőt, a legjobban a képen is látható mozaik-minta néz ki – elegáns, magával ragadó és elbűvölő! (AddatoCasa)

Szettek

Ha nem tudsz betelni a vadon mintáival, választhatod szettben is a különféle fürdőszobai berendezéseket. A szettek exkluzív jellegét fokozza, hogy a kivitelezésnél kerámiából az állat valódi bőrének megfelelő bordázatot is terveztek, így valódi élményben lehet részed, ha az ujjaddal megérinted ezeket a berendezéseket. A szettben WC, bidé, zuhanytálca és kád található. (Cielo)

BÚTOROK Ha a kád helyett inkább a fürdőszobád bútorait cserélnéd le, semmi gond, az egység megteremtésében a szettek itt is a segítségedre lesznek! A valódi bőr tapintása és a finom részletek teljesen elvarázsolnak. A mintákkal egy klasszikus, súlyosabb hangulatú belsőtér ugyanúgy kialakítható, mint a játékos, könnyed, fiatalos design – ehhez csak ügyesen kell párosítani a mintákat és a színeket. (Branchetti, Gruppo Atma)

FÉMÁRÚ Az "állati" bútoraid tökéletes kiegészítői lehetnek ezek a kígyóbőr mintás foggantyúk. A többféle szín és forma segítségével biztosan megtalálod a lakásodba vagy a fürdőszobádba leginkább megfelelő dizájnt. Csak tudj dönteni… (MNG)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.