Register
A password will be e-mailed to you.

A Maldív-szigeteken az egyik szálloda egy hihetetlen ötlettel rukkolt elő. Létrehoztak egy valódi víz alatti éttermet.

A Conrad Maldives Rangali Hotelben a különleges, víz alatti étteremet Ithaa-nak nevezik. A varázslatos helység az India-óceán hullámai alatt 5 méterrel helyezkedik el.
A hely különlegessége még, hogy olyan panoráma tárul a vendégek elé, amit eddig csak búvárruhában láthattak.

Az éhes vendégek 270 fokos panorámában csodálhatják a víz élővilágát. Olyan is előfordulhat, hogy éppen arra jár egy hal csapat, vagy éppen néhány cápa, bálna, medúza, rája vagy bármilyen csodálatos élőlény.
.
Az exkluzív étterem 5 millió dollárt ér. A designt egy Új-Zéland-i cég találta ki, a szerkezetet pedig Szingapúrban gyártották. Az étteremben az asztalok és a székek fából vannak, a székek támláját pedig barna bőr borítja.
A koncepció lényege az volt, hogy a víz alatt is természetes közegben érezzék magukat az itt fogyasztók. A tányérok és az evőeszközök designja is megfelel a hely stílusának.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

2 091 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.