RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Copacabana Rio de Janeiro strandja. Az 5 km hosszúságú strand Posto Doistól Posto Seisig terjed.

A strandot 1779-ben kezdték strandnak használni, végleges formája 1914-ben készült el.
Copacabana kerületében 350 000 ember él 110 utcában, vagyis ez a világ egyik legsűrűbben lakott környéke. Az adatok szerint 44.000, 60 évnél idősebb ember lakik itt, ami nagyon nagy szám. Területe 7,84 km². A környéken 40 busz szállítja az embereket és 3 metró megállója van kiépítve.

A hely híres a nyüzsgő életről, a bűnözésről és arról, hogy több tucat hotel, étterem, disco és night club váltja egymást. Az élet szinte mindig pörög.
.
Copacabana Rio 11. legtöbbet fejlesztett területe.

A Copacabana beach 1923-ban lett híres, amikor megnyílt a Copacabana Place Hotel, Dél-Amerika első luxusszállodája. Hamarosan jöttek a kaszinók is, és a Copacabana gyorsan a világhírességek kedvenc vízparti szórakozóhelye lett. 1948-ban három argentin lány nagy vihart keltett, ugyanis kétrészes fürdőruhákban (bikiniben) jelentek meg a tengerparton. Attól kezdve a világ fürdőruhadivatját ez a strand diktálja.

Nappal mindig történik valami a strandon. A legjobb, ha az ember mindenét otthon hagyja mielőtt nekivág a strandolásnak, ugyanis itt mindent, ami mozdítható, azt a szegények ellopnak. Éjszaka az utcákon mindenhol embertömegeket látni, nem ritka, hogy sokan az utcán énekelnek.

A hely hírhedt a szexturizmusról is, nagyon sok brazil és más nemzetiségű fiatal kínálja itt áruba a testét. Az éjszakai lokálokban mindent megvehet a gazdag turista, amire csak megfájdul a foga.
Az utcán is hemzsegnek a prostituáltak, mivel Copacabana Rio szexiparának a központja, így tele van sztriptízbárokkal is.

Hotel Palace

A legtöbb ember idáig egyszerre 1994. december 31-én volt a Copacabana beach-en, amikor is 3,5 millió ember táncolt egyszerre Rod Stewart koncertjére. 2006. február 18-án a Rolling Stones 1,3 millió ember előtt lépett fel ugyanitt.

Nyaralj személyre szabott árajánlattal! Regisztrálj, és nyerj mellé egy wellness hétvégét is!

 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.