RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Copacabana Rio de Janeiro strandja. Az 5 km hosszúságú strand Posto Doistól Posto Seisig terjed.

A strandot 1779-ben kezdték strandnak használni, végleges formája 1914-ben készült el.
Copacabana kerületében 350 000 ember él 110 utcában, vagyis ez a világ egyik legsűrűbben lakott környéke. Az adatok szerint 44.000, 60 évnél idősebb ember lakik itt, ami nagyon nagy szám. Területe 7,84 km². A környéken 40 busz szállítja az embereket és 3 metró megállója van kiépítve.

A hely híres a nyüzsgő életről, a bűnözésről és arról, hogy több tucat hotel, étterem, disco és night club váltja egymást. Az élet szinte mindig pörög.
.
Copacabana Rio 11. legtöbbet fejlesztett területe.

A Copacabana beach 1923-ban lett híres, amikor megnyílt a Copacabana Place Hotel, Dél-Amerika első luxusszállodája. Hamarosan jöttek a kaszinók is, és a Copacabana gyorsan a világhírességek kedvenc vízparti szórakozóhelye lett. 1948-ban három argentin lány nagy vihart keltett, ugyanis kétrészes fürdőruhákban (bikiniben) jelentek meg a tengerparton. Attól kezdve a világ fürdőruhadivatját ez a strand diktálja.

Nappal mindig történik valami a strandon. A legjobb, ha az ember mindenét otthon hagyja mielőtt nekivág a strandolásnak, ugyanis itt mindent, ami mozdítható, azt a szegények ellopnak. Éjszaka az utcákon mindenhol embertömegeket látni, nem ritka, hogy sokan az utcán énekelnek.

A hely hírhedt a szexturizmusról is, nagyon sok brazil és más nemzetiségű fiatal kínálja itt áruba a testét. Az éjszakai lokálokban mindent megvehet a gazdag turista, amire csak megfájdul a foga.
Az utcán is hemzsegnek a prostituáltak, mivel Copacabana Rio szexiparának a központja, így tele van sztriptízbárokkal is.

Hotel Palace

A legtöbb ember idáig egyszerre 1994. december 31-én volt a Copacabana beach-en, amikor is 3,5 millió ember táncolt egyszerre Rod Stewart koncertjére. 2006. február 18-án a Rolling Stones 1,3 millió ember előtt lépett fel ugyanitt.

Nyaralj személyre szabott árajánlattal! Regisztrálj, és nyerj mellé egy wellness hétvégét is!

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.