Register
A password will be e-mailed to you.

Jim Bob és Michelle Duggar újabb örömök elé néztek tegnap – megszületett a tizennyolcadik (!!!) gyermekük. Az arkansasi család legifjabb sarja császármetszéssel született – Jordyn-Grace Makiya, akit január elsejére vártak, 3,5 kilóval és 51 centivel született.

"’Anya és gyermeke jól van, pihennek" – mondta a Duggar család megbízottja.

Az biztos, hogy a kis Jordyn-Grace-nek lesz pár név, amit meg kell jegyeznie…

A többi testvér (a legkisebb 17 hónapos, a legnagyobb 20 éves) is mind "J" betűs: sorban: Joshua (aki nemrég nősült, és szintén gyermekáldás elé néz), az ikrek, John-David és Jana, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, az ikrek Jeremiah és Jedidiah, Jason, James, Justin, Jackson, Johannah és Jennifer.

A szülők akkor házasodtak össze, amikor Michelle 17 éves volt, Jim Bob pedig 19. Amikor a fogamzásgátló tablettákról kiderült, hogy vetélést okozhatnak, a pár úgy döntött, kidobják őket a szemétbe. Azóta nagyjából 18 havonta születik egy gyermekük.

"Amikor bepólyázom a babát és magamhoz ölelem – nos, én ebben vagyok igazán jó"- mondta az anya egy tavalyi interjújában. "Imádom azt a korszakot, amikor még pelenkázni és szoptatni kell egy kisbabát. És, amikor születik egy új babám, mindig rájövök, hogy nincs is szükségem annyi alvásra, amennyire gondoltam, hogy szükségem lesz. Az ember tanul. És, ez a kor annyira hamar eltelik. Ránézek a nagyobb gyerekeimre, és azon tűnödöm, hogy elröpült idő."


A ház nappalija és konyhája


A családi zenekar


A lány szoba


A fiú szoba


A szülők szobája…


A gyerekek itt választják ki, milyen ruhákra van szükségük, ez a közös gardrób

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.