Register
A password will be e-mailed to you.

El vagy maradva az ünnepi készülődéssel? Íme egy szupergyors és szuperegyszerű koszorú!
Mindössze néhány kellék kell hozzá és némi zöld – ezt bármelyik utcai virágárusnál beszerezheted például, akár munkából hazafele menet is…

Alapanyagok lehetnek a cédrus, a Douglas fényő, a lucfenyő ágai – a lényeg, hogy hosszantartó növényt válasszunk a koszorúnkhoz. Az alapanyagainkat kiegészíthetjük még például rozmaring, babér vagy eukaliptusz szálakkal. Nézz körül a virágárusoknál és a piacon a fűszerárusoknál, mi a kínálat és mi az, ami még tetszik – bátran engedd el a fantáziádat!

Készíts ezekből a zöldekből 15 cm-es kis csokrokat, körülbelül 10-12 darabot. A csokrokhoz kb. 6 szálat fogj össze, kicsit lépcsőzetesen, és fontos, hogy dús csokrokat kapj.
A kis csokrokat erősen drótozd össze.

Egy 25 cm-es drót- vagy fonott koszrúalapra drótozd rá a kis csokrokat úgy, hogy a csokrok mindig takarják az előző csokrocska végét. Egy irányba haladj!
Végül raffiával vagy egy csinos szalaggal rögzítheted az ajtódra!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.