Register
A password will be e-mailed to you.

Na vágjunk is bele, fedezzük fel a vadiúj frizurákat, ahogy a sztárok is hordják, ahogy ezen a télen dukál, és ahogy illik a hajtípusodhoz no meg a fejformádhoz… 

1..
A hiper-rövid fiús haj visszatért! Hihetetlenül nőies, szálkásra nyírt, egyfajta szofisztikáltan rockos beütéssel, amit különböző hajformázókkal érhetünk el. A legjobb példa rá Posh frizurája.
.
Ideális arcforma:
Finom vonású arcél, nagy szemek.
.
Kerüld el, ha:
Túl magas a homlokod (kivéve, ha a fiús hajat frufruval kombinálod), vagy ha túl szögletes az arcformád (mivel ez a vágás megkeményítheti az arcvonásokat).
.
Hozzáillő smink:
A lehető legnőiesebb! Halvány rózsaszín alapozó, csillogó szájfény, amik maximálisan kiemelik a tekintetet. A szempillákat hosszabbítsd meg fekete spirállal, és fekete szemceruzával keretezd be a szemedet.
 
Jótanács:
A jelenlegi szezon tendenciája az uniszex stílus, vagyis a fiúsan-nőies kinézet ultra trendi most. De ne felejtsd el a kiegészítőket sem: a fülbevalókat! Ezt az extravagáns frizurát nagyon könnyű fésülni, és nem kócolja össze a sapka sem. Őszintén szólva az idei legszuperebb újítás.
 
2.
A frufru az egész évben tarolt, és még mindig érdemes váltani rá. Ami újítás, az a szálkásítása, tépettsége, ritkítása, és formázóval merevítése á la Christina Aguilera.
.
Illik hozzád, ha:
Vékonyszálú a hajad, magas a homlokod, az arcformád pedig ovális.
.
Kerüld el:
Ha hullámos vagy göndör a hajad (kivéve, ha hajlandó vagy minden reggel egy órát szárítani a tükör előtt…)
.
Megfelelő smink:
A hosszú, szempillákat verdeső frufruhoz kötelező a szemfestés, különben a tekinteted „eltűnhet” a hajad alatt. Erősen hangsúlyozd ki a szemeidet, és rúzsozd jó csillogósra az ajkaidat hozzá!
.
Egy jótanács:
Tegyél a megmosott és még nedves hajadra pakolást vagy hajsimító szérumot, hogy láthatóvá váljon a szálak vágása. Hajsimító vasat is alkalmazhatsz a gyors házi eredmény érdekében, és a kinézeted látszani fog a gondos ápoltság. Arra viszont figyelj oda, hogy a frufru hamar lenő, ezért maximum kéthavonta újra kell vágatni. Amúgy ez a frizura gyakorlatilag minden személyiségnek jól áll, a félénkeknek is, és az extravagáns stílusúaknak is.

3.
Az idén a divat száműzte a szögegyenes hajat. Viselj kevésbé szigorú tincseket, egy kicsit lehet bohókásan kevert, például úgy, hogy a végeit csavarod csak be, ahogy Hayden is hordja.
.
Jól fog állni neked is:
akár dús, akár vékonyszálú a hajad, akár egyenes akár göndör, ráadásul ez a frizura lágyítja a vonásokat. Ha szögletes az arcformád, különösen ajánljuk, de a kerek arcot is előnyösen emeli ki, pláne ha egy kis pirosítót teszel az orcáidra!
.
Megfelelő smink:
Ehhez a hajhoz nem kell erősen hangsúlyoznod semmit az arcodon: egy visszafogottan csillogó szájfény, egy kis arcpír, és kész is a friss, fiatalos kinézet!
.
Jótanács:
Miután középen meghúztad a választékot, hagyd a hajadat a szabad levegőn megszáradni, amitől nagyon természetes hatása lesz a frizurádnak (mivel az is). Ha kicsit „belőttebb” eredményt szeretnél kapni, egy Babyliss-hajformázót szerezz be, és kreppeld, hullámosítsd kedved szerint a tincseidet. Ezt a frizurát nagyon könnyű reggel befésülni, nem lesz vele sok macera!

4.
Nagyon komoly! A rövid haj punk verziója az idén startolt, félúton a gombafrizura és a rocker tincsek között. Az eredetileg barna Agyness Deyn újította be: az arcba behulló éles vágás a fül fölött, rövid frufru, hidrogénezett hajszín – az egész geomatrikus és feltűnő. Nagyon jól hordható befésülve, bezselézve, okosan belőve, de abszolút kócosan is.
.
Illeni fog hozzád, ha
szögegyenes a hajad, és finom vonású az arcéled.
.
Kerüld el, ha
erős az arccsontod, vagy hosszúkás az arcod, és kicsik a szemeid.
.
A megfelelő smink:
Nagyon természetes hatású alapozót használj, és csak a szempilláidat húzd át, hogy kiemeld a tekintetedet.
.
Jótanács:
Ehhez a nagyon divatos frizurához nem szabad erős sminket viselned (feltéve, ha extrém rockosra akarod venni a stílust, ami iszonyú trendi most!). És megjegyeznénk, hogy ehhez a vágáshoz a kegyetlen hajszínek dukálnak: a platinaszőke, a feketésbarna vagy a rikító vörös… Ezt a frizurát akkor válaszd, ha igazán kedved van lecserélni a fejed, mert akárhogy is nézel ki most, teljesen más nő lesz belőled tőle!

5.
Vigyázat! Az élet rock&roll!
Taylor Momsen maradt a hosszú hajnál, aminek az elülső tincsei lépcsőzetesen hullanak bele az arcába, és úgy néz ki, mintha meg is lenne fésülve meg nem is.
.
Illik hozzád, ha:
Kerek vagy szögletes az arcformád, hosszú a nyakad, és elég dús ahhoz a hajad, hogy eljátszhass a tépetten hosszú és a hullámosodó-rövidülő átmenettel. És főleg, ha azonosulni tudsz a hamisítatlan punk-osággal!
.
Kerüld el, ha:

túlságosan dús a hajad, vagy nagyon finom az arcod.
.
A megfelelő smink:
Finom sminket tegyél, pasztell színeket, láthatatlan sminket, hogy rebellis oldaladat kizárólag a frizurád hozza felszínre!
.
A jótanács:
Használj fodrászati készítményeket, zselét, vaxot, hogy kiemeld velük az asszimetrikus vágás szándékosságát. Pár tincset kisimíthatsz egy hajsimítóval, hogy szépen essenek, és láthatóan kövessék a fejed mozgását. Ezt a frizurát nem nehéz hordani, és az idő múlása nem árt neki.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.