Register
A password will be e-mailed to you.

A TV-állvány az egyik legproblémásabb bútordarab – ugyanis funciójából adódóan nagyon nehéz bármiféle ötletességet vagy egyediséget csempészni bele, és valljuk be őszintén, a csipke meg már kiment a divatból… Most bemutatunk néhány őrült darabot, hogy lássátok: a probléma stílusos megoldása nem lehetetlen!

Pink szárnyas-csoda – habos-fodros angyaloknak

Rajta, álmodozz egy kicsit! Ezek az érzéki és eltúlzott ívek Jamie Drake tervező szüleményei – szexis, csajos és nagyon egyedi (talán túlságosan is, mondaná anyám…)! Valahogy ez a barbie-rózsaszín design, a vastag fekete lakk-szegély és a csillogó arany-kiegészítők luxust és gazdagságot árasztanak. Tény, hogy nem minden lakásban tudnánk ezt a komódot elképzelni, jobban mondva: majdhogy nem sehol. Viszont jó tudni, hogy ilyen is van!

Tükröm, tükröm… – ragyogó díváknak

Ezt a tükrös megoldást csak azért "idézzük", mert meglepően eredeti ebben a formában történő felhasználása. Megszoktuk, hogy tükör a tükrösszekrényen van, a fürdőszobán, és legfeljebb még a retikülünkben – de hogy a tévét egy tükör mögé bújtassuk? Kétségkívül rafinált!
.
Arról nem is beszélve, ez dögös, hiper-modern design egyenesen Hollywood-ot juttatja eszünkbe, minden csillogásával és ragyogásával együtt, és ugyan ki ne szeretné egy filmcsillag bőrébe képzelni magát?
(Akinek ez a tv-állvány segítségével sikerül, annak pedig külön gratula!)

Sárga szörnyeteg – vidám embereknek

Ahogy megláttam ezt az IKEA csodát, azonnal megtanultam értékelni a hagyományos tv-állványokat. Maradjunk annyiban, hogy erős idegzetű és/vagy vidám emberek bátran válasszák ezt a megoldást, továbbá mindenki, aki szürkének és unalmasnak tartja a lakását. Ez tuti feldobja, az fix!

Az önmagáért beszélő színhatást bátran ellensúlyozza a romantikus alsó kivitelezés, a fiókok nyomásra nyílnak, így foggantyút senki ne keressen rajtuk.

Trükkös térhatás – haladó gondolkodásúaknak

Egy biztos – ez nem csak jól néz ki, de minden el is fér rajta, szépen és csinosan. Furnérlemez és mahagóni alkotja, a sötét lakkfedés eleganciát és nemes egyszerűséget kölcsönöz neki. Arra figyeljünk csak, hogy tévézés közben nehogy beszédüljünk…
Nem is tudom, mit mondhatnék még róla… semmi kivetnivalót nem találok benne, sehol egy szídnivaló részlet.
Bármilyen szobát feldob, hihetetlenül izgalmassá teszi a belső teret. Letisztultságával és egyszerűségével pedig modern és antik bútorokhoz egyaránt illik.
Mondtam már, hogy akarok egy ilyet!?

Nagyi komódja I. – drágán csúnyát vegyenek!


Nem tévednek, ez a komód valóban szimplán ronda. És ha elmondanám, mibe kerül ez a csúcstechnikás darab…!
Elmondom. Csupán 4,850 dollárért megszerezheted!! Ez azért, magunk közt szólva is kihagyhatatlan ajánlat, mi?
A viccet félretéve, meglepő extrákat rejtettek ebbe az antik hatású remekműbe. Például, a tévé gombnyomásra kiemelkedik a tetejéből! Wow! A barátaid meg találgathatják különben, hogy mi a szösz az az új ruhaszárító a nagyi szekrényének a tetején.(Ennyi erővel egy titkos fegyver-raktár is előbukkanhatna a gombnyomásra, mint a menő akciófilmekben…)

Rekeszek, ahogy kell – díjnyertes design hozzáértőknek

Ez a tv-állvány a Blu Dot tervezőinek a fejéből lépett elő, pontosabban egy korábbi polcrendszer részeként született meg ez az új bútordarab. A plazma-használók igényeit szem előtt tartva, továbbá azoknak, akik még mindig őrizgetik a DVD lejátszó mellett a videójukat, ideális választás.

Nekünk tetszik!

Nagyi komódja II. – igen, lehet még fokozni!!!

A végére hagytuk ezt a páratlan darabot. Nyilván azoknak a külföldi tervezőknek, akiknek a szocializmus csak valami egzotikus érdekesség, az újdonság erejével hat ez a formatervezett tv-állvány. Nekünk talán egy picit eltér a véleményünk.
Igazából a külső borítástól támadt itt a szerkesztőségben mindannyiunknak olyan "gagyi" érzése, de javítsatok ki, ha tévedünk… Egy vitathatatlan előnye azonban van neki: a sarokból előszedhetjük az ott porosodó, több évtizedes örökségünket, és egy kis bátorsággal rögtön top-trendi design bútort varázsolhatunk belőle!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.