Register
A password will be e-mailed to you.

Amíg a britek többsége a pennyjeit számolgatja, addig Carly Zucker fejét egészen más gondolatok foglalják le.

A multimilliomos válogatott chelseai futballista Joe Cole menyasszonya arról értekezett a műsorban Brian Paddick-kel, egy valóságshow-beli sátortársával, milyen nehéz a gazdagok élete.

„A sok pénz csak teher, tavaly totál stresszbeteg voltam” – magyarázta neki.
 

A fotóhoz: „A sok pénz csak teher” – mondta Carly Zucker, jobb oldalt, középen a szőke Nicola McLean és jobbra Simon Webbe, a Blue énekese, kedden (tegnap) a dzsungelben

„Túl hamar kaptam meg túl sok mindent. Hatalmas házam volt, amit nem tudtam magam kitakarítani, vagy gondozni, mert az napi 24 órát vett volna igénybe.”

És mivel bármit megkaphatott, amit csak szeretett volna, Carlynál ez problémákat okozott: „Egész életemben bármit választhattam, ami csak megtetszett, így végül teljesen döntésképtelenné váltam.”

A 24 éves nő bevallotta, hogy most először lakik 3 csillagos hotelben – mármint ilyen alacsony minősítésűben – és mégis nagyon boldognak érzi magát, mert barátokkal lehet együtt egész nap. Azt is hozzátette: „Ti semmilyen szempontból nem tudjátok elképzelni a különbséget, amikor luxus vesz körül és mindenki távolságot tart veled, illetve a pénzed határozza meg, hogy mit gondolnak rólad, és hogy mit tehetsz meg másokkal”

 

Kép: Carly élvezi a közös fürdőzést Joe Cole-lal, a jegyesével

Ennek ellenére Carly nem szórja a pénz szanaszét, hanem egy különleges lehetőségre, valamilyen okos befektetésre vár.

„Most is kifejezetten praktikusan állok hozzá, ha például szeretnék egy ékszert magamnak. Várok, és a születésnapomra, ajándékba kérem az ékszert, nem megyek azonnal az üzletbe, hogy megvegyem.”

Carly a jegyességéről is mesélt, hogy kezdi nem bírni tovább a dzsungel élettel és a médiával járó nyomást, pedig csak 1 hete érkezett.

Panaszkodott Nicola McLean-nek, hogy erőtlennek és energiátlannak érzi magát, nem tud aludni és állandóan fáj a háta.
Azt mondta: „Nem tudom kivenni a részem az itteni életből, nem bírok dolgozni, nincs étvágyam, nem alszom jól, már azt sem tudom, mit akarok. Úgy érzem, mintha most is otthon lennék Joe-val, és ezt az egészet csak álmodnám.””

Érdemes elgondolkodnunk azon, amit ez a gazdag családba született lány mesélt. Biztos, hogy ami után sokan sóvárognak, az olyan boldogító…?

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.